Magazin > VIP
9097 ogledov

Kmetija: Tekmovalci zaradi Joela v solzah, celo molijo!

Kmetija
1/4
Voyo/ zurnal24.si
Na Kmetiji so bili prav vsi v solzah, le Sandi je imel na obrazu privoščljiv nasmešek.

Joel je sotekmovalcem segel globoko v srca. Z obilo dobro volje in dejstvom, da mu v ospredju ni denarna nagrada, pač pa odnosi, je osvojil prav vse. Ko se je večer pred dvobojem s Sandijem odpravljal v kajžo, se je od sotekmovalcev poslovil s solzami v očeh. "Neke osebe ti prirastejo k srcu, ti njim prirasteš k srcu, naj drugi pravijo, da je to šov, zame je neko prijateljstvo vedno več vredno, kot nek denarni znesek. Lepo je bilo to videti, lepo je bilo to slišati. Pridem jutri nazaj, pa se boma naprej smejali in dobro imeli," je ves solzen povedal Joel, po tem, ko so mu sotekmovalci priredili čustveno slovo.

lara goršek Magazin Kmetija: Zdravnica tekmovalko odpeljala v bolnišnico

A ne le to, naslednji dan, tik pred dvobojem v areni, je Anna priredila skupinsko molitev za Joelovo vrnitev na Kmetijo. "Pošiljamo ti energijo, da zmagaš in prineseš nazaj veselje v hišo," so "molila" dekleta, Ana pa je dodala: "Mislim, da je Joel zelo povezan z nami in je to čutil, kjerkoli že je." Tekmovalci so v areno prinesli celo vsak svojo risbico, na kateri je bil Joelov portret. Lepše kot petdeset tisočakov, za katere se borijo tekmovalci na Kmetiji, kajne? 

Ksenija Kranjec seks, spori ... Magazin Delali so šov: Teh resničnostnih povratnikov se veselimo!

Medtem pa se je Sandi naslajal nad vso  situacijo in pred dvobojem izjavil: "Hočem videti tiste kisle obraze, ki so se jokali, še bolj kisle."

Komentarjev 5
  • joze127 18:50 05.oktober 2018.

    Ne norčujte se uredniki iz molitve, da je ne boste potrebni še VI in Vaši ožji prijatelji. Neki norčki celo nosijo rdečo zvezdo pripeto na levi strani!!!! Pa nič o njih. Umirite se s komentarji!

  • Skipi 15:48 05.oktober 2018.

    Ubošček, a se bo malo k mamici stisnil pa bo boljše.

  • perhan63 11:23 05.oktober 2018.

    bravo ana

Sorodne novice