Magazin > Film & Glasba & TV
7772 ogledov

Kmetija: Ksenija priznala, kako dolgo že ni, ji verjamete?

Ksenija Kranjec Pop TV
Si mislite, da se strastem ni predajala že tako dolgo časa …

Ksenija Kranjec je ena od tistih pogumnih Slovenk, ki so se užitkom brez sramu predale pred kamerami. Svetlolaska je to storila v šovu Big Brother. A če ste mislili, da je njeno seksualno življenje vredno zavidanja, ste se ušteli. Ksenija je svojim sotekmovalkam na Kmetiji razložila, da ni takšna, za kakršno jo imajo vsi: "Jaz sem bolj zaprtega tipa. Zame vsi govorijo, koliko hodim ven, pa da imam moške. Ne dobivam se z njimi, nimam tega življenja. Vsi me sprašujejo, kdaj sem nazadnje seksala. Pa jim povem, da pred enim letom, pa mi ne verjamejo. Če ne hodim ven, kako pa naj. A naj pobiram tipe na facebooku in jih domov vozim." Ji verjamete?

Ksenija Kranjec seks, spori ... Magazin Delali so šov: Teh resničnostnih povratnikov se veselimo!

Sicer pa Ksenijo bolj kot delo na kmetiji zanimajo moške mišice. "Kolikor sem jaz tukaj videla fante, imajo vsi take fitnes mišice. Nimajo naravnih mišic, takšnih delavskih, ampak imajo fitnes mišice," je komentirala, živahni debati pa se je pridružil tudi Joel. "Franko se mi zdi kot podepiliran Hasselhoff. Ksenija pa kot Pamela z manjšo dušo. Ni slaba duša, ampak ona ima res veliko dušo," je komential in dodal, da bo imel doma težave zaradi izjav: "Žena me bo ubila."

Si je pa Ksenija Frankove mišice že ogledala od blizu, ko je v vodi "reševala" svojega psička, Aneta je to hudomušno komentirala, češ, da ne ve, katerega ljubljenčka je reševala, tistega na dveh ali tistega na štirih nogah. 

Ksenija Kranjec | Avtor: Pop TV Pop TV

Komentarjev 1
  • Lara_Wanganeen 17:58 26.september 2018.

    Google plača 35000 $ na mesec, moja zadnja plača je bila 35284 $ za delo 4 ure na dan na spletu in sami izberite svoj delovni čas. Zdi se, da je tako dober, da toliko denarja, ko drugi ljudje delajo ...prikaži več za toliko manj. Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko sem ga poskusil. T0 je tisto, kar počnem ... ........ ➤➤➤ ➤➤➤➤ ➤➤➤ www.WebJob98.Com

Sorodne novice