Magazin > VIP
11057 ogledov

Pop TV tako kaznoval znane tekmovalce

1/15
Očitno stare zamere še niso pozabljene.

Včeraj smo lahko spremljali prvo epizodo resničnostnega šova Kmetija, na kateri, kot je poudarila voditeljica Natalija Bratkovič, nič ni tako, kot izgleda. Prvi so Kmetijo videli povratniki, a kmalu izvedeli, da ne bodo ostali v razkošju in da jih čaka skromna koča v gozdu, iz katere bodo opravljali skrivne naloge in si s tem zagotovili mesto na posestvu. 

Ksenija Kranjec seks, spori ... Magazin Delali so šov: Teh resničnostnih povratnikov se veselimo!

Kasneje so na kmetijo prispeli še novinci in resničnostni povratniki. In čeprav je prvi dan potekal složno in prijazno, so nekateri tekmovalci že začeli kazati kremplje. Lara je že takoj na glas povedala, da se je zelo razveselila Mihe, prav nič pa Denisa in se obdregnila ob njegove obrite "nogice". Denisa je zmotila Sabina, ki jo je označil za "tečno babo", nove tekmovalce so zmotili že znani resničnostni zvezdniki, češ da so na kmetijo prišli s kovčki, medtem ko oni še rezervne trenirke niso smeli vzeti, Ksenija pa z viška gleda na novince, saj z resničnostnimi šovi še nimajo izkušenj.

kmetijapop Magazin Tekmovalka Kmetije pristala na urgenci

Največ napetosti pa je na dan privrelo med Frankom in Aneto, ki sta skupaj tekmovala v Survivorju.l  Franko je bil tisti, ki je na posestvu našel steklenico, ki so jo skrili povratniki, in tako postal prva glava družine. Za deklo je izbral Aneto, za hlapca pa Joela. Aneta je bila prepričana, da je Franko to naredil zaradi preteklih zamer, ki jih nista nikoli razčistila, čeprav ji je Franko zagotovil, da je ona močan člen in da ve, da bo to nalogo odlično opravila. Aneta pa mu je očitajoče odgovorila: "Kaj pa, če jo ne bom in si me s tem poslal domov že na začetku?"

 | Avtor:

Naj spomnimo, da sta se Aneta in Franko v Survivorju sicer sprla, ker je Franko pojedel čokoladico, ki je bila namenjena otoškim otrokom, a se je takrat zagovoril, da jo je ponesreči pozabil v žepu, kar je Aneto razburilo. 

Komentarjev 4
  • Bella_Torrens 17:13 25.september 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži več dohodka na spletu od doma, k0t sem jaz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com

  • kurt 11:26 25.september 2018.

    To poleg kmetije ni šlo, naredili ste eno veliko sranje, ne pa gledljivo serijo. Upam, da so tekmovalci, ki so vam verjeli, da bo to kmetija delovnih in pridnih ljudi čimprej zapustili tole skrpucalo in jo prepustili propadlim glumačem , ...prikaži več, ki so svoje že pokazali v drugih oddajah. Pa še to; Kurbarija, ne zanima normalnih gledalcev, sploh pa ne otrok, ki so do zdaj spremljali še kar gledljive kmetije.

Sorodne novice