Magazin > Film & Glasba & TV
33850 ogledov

Kmetija na POP TV: Tako grobo je voditeljica odslovila kandidata

silvo korošec Pop TV
Silvo je zaradi hudih bolečin in zastrupitve, ki jo je staknil zaradi poškodbe, prostovoljno zapustil šov.

Silvo Korošec | Avtor: Voyo Voyo

Med čiščenjem ribnika, ki je bilo del tedenske naloge, je Silvo stopil na oster predmet, ki je prebodel njegovo nogo. Zaradi hudih bolečin je moral v bolnišnico, a se je še isti dan vrnil na posestvo. "Imel sem visoko vročino. Zdaj so mi rano očistili in je malo bolje. Jem antibiotike. Je bila kar huda zastrupitev po celem telesu. En dan prej bi moral iti, ampak imam očitno visok prag bolečine,“ je dejal po prihodu domov.

Silvo na nogo ni mogel stopiti, zato je ves dan počival, kar je bilo zanj zelo težko. "Težko je počivati, ko gledaš, kako drugi delajo,“ je izjavil in dodal, da takšnih bolečin še ni imel, zato meni, da bi bilo verjetno bolje, da gre domov.

Na posestvo sta Silva prišla pogledat zdravnik in voditeljica Natalija Bratkovič. Po pregledu, ki ga je opravi zdravnik, je Natalija Silva vprašala: "Še zadnjič vprašam. Greš domov ali ostaneš?“ Silvo se je s težkim srcem odločil za odhod. Voditeljica ga je nato odslovila z besedami: "Tvoji želji bomo ugodili, samo zato, ker kmetija potrebuje močne, sposobne, zavzete ljudi za delo, takšne, ki vedo, zakaj so tukaj, kaj vse so pripravljeni žrtvovati za cilj, ki so si ga zastavili.“

Silvu je bilo vidno hudo, saj kmetije ni želel zapustiti, a se je bal, da bi rana pustila posledice. Voditeljica ga je ob tem še spomnila, da bo zaradi njega sedaj nominiran nekdo drugi, "ki si želi ostati“. "To je odgovornost, ki jo nosiš ti,“ je bila stroga.

Silvo je nato pospravil svoje stvari in se poslovil.

 

Komentarjev 9
  • partizanka 08:27 28.september 2017.

    baba za ta neumni šov

  • maresem 07:15 28.september 2017.

    Pač gnoj od samovšečne babe. Upam, da bo kdaj obula tudi njegove čevlje, da bo sploh vedela kaj je pravo kmečko delo.

  • colio 18:16 27.september 2017.

    Delala je na RTS, NET TV in sedaj je novinarka na Radiu City. Od tedaj več ne poslušam RC !!..je prava afna !!