Magazin > Film & Glasba & TV
11091 ogledov

Kmetija: Na POP TV piskalo kot za stavo

kmetija2017
1/6
POP TV
Ko so tekmovalci videli, kje bodo živeli, so jim popustile zavore.

Sinoči se je začela Kmetija. Tokrat se bo 18 tekmovalcev borilo za 75 tisoč evrov in POP TV jim je že takoj dal jasno vedeti, da bodo morali za ta denar garati. Takšnega vselitvenega presenečenja ali bolje rečeno šoka, tekmovalci v še nobeni sezoni tega šova niso bili deležni.

Njihova domovanja so bila namreč polna sena. Ko so kandidati to videli, je začelo deževati kletvic. To pa ni bil edini šok. Ko sta na kmetijo prispela mentorja, so jim razložili naloge. Med drugim si morajo zgraditi stranišče, sešiti vzmetnice, očistiti ribnik, popraviti in pobarvati ograjo, narediti streho nad vhodom in še in še. Naloge je nemogoče opraviti v kratkem času, kar so tekmovalci, ki so razdeljeni v dve skupini – mlinarje in peke – hitro spoznali.

Glavi družini sta ta teden Darja in Damijan. Medtem ko so bili tekmovalci z Damijanom zadovoljni, so na Darjo že letele kritike. "Delo ne poteka, kot bi moralo. Če bi bil kdo drug glava družine, bi polovico del že opravili. Darja po mojem mnenju ni na pravem mestu,“ je povedal Branko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.