Magazin > Film & Glasba & TV
8487 ogledov

Se Pop TV in Planet TV v novi sezoni igrata vojno prestiža?

Bar
1/6
Planet TV
To je stanovanje, ki čaka tekmovalce resničnostnega šova Bar ...

Luksuz ne čaka le tekmovalcev šova Kmetija na Pop TV, tudi Planet TV je svoji Barovcem opremil mično stanovanje. V resničnostnem šovu Bar, ki že 4. septembra prihaja na Planet TV, se bodo tekmovalke in tekmovalci preizkusili v vodenju najboljšega Bara na planetu, pravijo planetovci. Nekateri med njimi so že izkušeni v gostinstvu, drugi se bodo z delom za točilnim pultom srečali prvič, vsi pa bodo pod drobnogledom tako gostov kot gledalcev, ki bodo lahko dogajanje v baru in v stanovanju spremljali 24 ur na dan.

Magazin Vau, takšen luksuz čaka tekmovalce letošnje Kmetije!

Tekmovalci in tekmovalke bodo morali ne le skupaj voditi bar, ampak tudi skupaj živeti. A kljub temu, da je za uspeh bara pomembno dobro sodelovanje, za obstanek v šovu pa tudi dobre vezi z ostalimi tekmovalci, bodo morali sodelujoči hkrati zdržati pod močnim pritiskom in tekmovati med seboj, saj bo najboljši na koncu poplačan z bogato nagrado.

pop tv Magazin Zaslovela s Planetom, sedaj gre na POP TV

Že v torek, 4. septembra, bo ob 21.00 na sporedu posebna oddaja, ko bomo prvič pokukali v Bar in v stanovanje tekmovalcev ter preverili, kako je potekala prenova bara. Pogledali bomo tudi najbolj zanimive trenutke avdicij. Že naslednji dan, 5. septembra, pa nas ob 21. uri čaka spoznavanje in vselitev prvih tekmovalcev, a prvim presenečenjem ne bo konca vse do sobote, ko bo ob 20. uri na sporedu prva oddaja v živo.

Bar lahko na Planetu ujamete od torka do petka ob 21. uri, oddaja v živo pa bo v soboto ob 20. uri.

Komentarjev 4
  • rok862 17:15 28.avgust 2018.

    In to sranje plačujemo vsi, ker ti gnili programi niso v posebni shemi. Ta država ge res v *urac.