Magazin > Film & Glasba & TV
26504 ogledov

Zaslovela s Planetom, sedaj gre na POP TV

špela jereb POP TV
POP TV dobil novo vremenarko.

Uigrani ekipi vremena v oddaji 24UR, ki jo sestavljata Katja Jevšek in Robert Erjavec , Jana Morelj pa se je poslovila zaradi porodniškega dopusta, se bo pridružila voditeljica Špela Jereb . Špela je prepoznaven obraz medijskega sveta in je v preteklosti že vodila vreme. Po nekajletnem umiku s televizijskih zaslonov se zdaj vrača pod žaromete: " Odsotnost televizijskih kamer mi je prijala in sem si odpočila od medijskega sveta. A televizija te zasvoji, v pozitivnem smislu, tako da sem vesela, da se pridružujem Katji in Robiju, s katerima smo že spili prvo kavo in se odlično ujeli," je povedala Špela.

Nova voditeljica bo prvo vodenje doživela na pregovorno nesrečni petek trinajsti, a je to ne skrbi: "V resnici je trinajst moja srečna številka, tako da se vidimo v petek. Upam, da vam bom prinesla pravo poletno sonce."

Špela je leta 2014 zapustila Planet TV, kjer je vodila oddajo Oddaja O, ki so jo nato preimenovali v O magazin in Špeli se je pridružil sovoditelj Nejc Simšič , s katerim pa ni dolgo delala. Ekipi se je namreč po prihodu Bojana Travna na Planet TV pridružila Urška Pirš – najprej kot svetovalka, nato pa je prevzela Špelino mesto voditeljice. Oddaja ni bila več magazinska, ampak je potekala v živo in se preimenovala v Zvezde danes.

Komentarjev 1
  • Avatar jezeran
    jezeran 09:16 11.julij 2018.

    Na Pop tv se pa množijo, se vidi da jim priteka nakraden denar