Magazin > Film & Glasba & TV
26989 ogledov

Zaslovela s Planetom, sedaj gre na POP TV

špela jereb POP TV
POP TV dobil novo vremenarko.

Uigrani ekipi vremena v oddaji 24UR, ki jo sestavljata Katja Jevšek in Robert Erjavec, Jana Morelj pa se je poslovila zaradi porodniškega dopusta, se bo pridružila voditeljica Špela Jereb. Špela je prepoznaven obraz medijskega sveta in je v preteklosti že vodila vreme. Po nekajletnem umiku s televizijskih zaslonov se zdaj vrača pod žaromete: "Odsotnost televizijskih kamer mi je prijala in sem si odpočila od medijskega sveta. A televizija te zasvoji, v pozitivnem smislu, tako da sem vesela, da se pridružujem Katji in Robiju, s katerima smo že spili prvo kavo in se odlično ujeli," je povedala Špela.

Nova voditeljica bo prvo vodenje doživela na pregovorno nesrečni petek trinajsti, a je to ne skrbi: "V resnici je trinajst moja srečna številka, tako da se vidimo v petek. Upam, da vam bom prinesla pravo poletno sonce."

Špela je leta 2014 zapustila Planet TV, kjer je vodila oddajo Oddaja O, ki so jo nato preimenovali v O magazin in Špeli se je pridružil sovoditelj Nejc Simšič, s katerim pa ni dolgo delala. Ekipi se je namreč po prihodu Bojana Travna na Planet TV pridružila Urška Pirš – najprej kot svetovalka, nato pa je prevzela Špelino mesto voditeljice. Oddaja ni bila več magazinska, ampak je potekala v živo in se preimenovala v Zvezde danes.

Komentarjev 1
  • Avatar jezeran
    jezeran 09:16 11.julij 2018.

    Na Pop tv se pa množijo, se vidi da jim priteka nakraden denar