Magazin > VIP
10404 ogledov

Kam je poniknila Urška Pirš?

Urška Pirš Osebni arhiv
O simpatični svetlolaski že lep čas ni bilo slišati nič.

Znana novinarka in voditeljica se po osmih letih vrača v svoj poklic.

"Novinarstvo je v mojem srcu, rada delam stvari, ki jih znam in ki so mi v veselje, sploh z enako mislečimi kolegi.  Sem polna novih idej, kreative in se s polno paro  vračam v medijsko produkcijo. Sodelujem tudi z novo lokalno televizijo Ljubljana TV, ki je še v povojih, saj se programska vsebina šele postavlja. Občasno pa  tudi različnimi z marketinškimi agencijami," pove Urška Pirš, ki se še danes z veseljem spominja svojih časov na Pop TV-ju: "To so bili res najboljši časi televizije in Pop TV je bil v sami špici. Čudoviti časi, kjer se  učila od najboljših. Nato sem se za nekaj časa načrtno posvetila materinstvu, a sem sedaj spet pripravljena na nove izzive in ideje, sploh, če za njimi stoji znanje. Me je pa življenje naučilo, da ne načrtujem preveč, pač pa uživam v vsakem trenutku in sem hvaležna za vsak dan sproti. Zanimivo je, kako se me ljudje po vseh teh letih še vedno spomnijo." Le kako bi jo lahko pozabili?

Verjetno je Urška z znanjem in izkušnjami res napredovala, kar pa ne drži tudi za njen izgled, kjer se je čas več kot očitno ustavil.

Urška Pirš | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 1
  • Lovebites 08:46 08.april 2018.

    Fetihova,a tale ti je tudi lepa in simpaticna???Lezbaca ena,pa se za v Polje si.Ker normalen clovek ne more pisat takih kretenizmov.

Sorodne novice