Magazin > Film & Glasba & TV
12056 ogledov

Naše televizije: Spomladi se bomo v šovih utapljali

masterchef Anže Petkovšek
S tem nam bodo postregle televizije.

Če niste ljubitelji resničnostnih šovov, s sporedom komercialnih televizij ne boste najbolj zadovoljni.

Šovi, ki se vračajo na POP TV

Sara rutar, MAsterchef Slovenija | Avtor: POP TV POP TV

Naša največja komercialna televizija sporoča, da se že sredi februarja vrača oddaja Vrtičkanje in tudi serija Reka ljubezni, v kateri bomo videli nove obraze. Ob nedeljah pa se bo spet plesalo. Na sporedu bo namreč druga sezona šova Zvezde plešejo, že četrto leto zapored pa se na male ekrane vrača kuharski šov MasterChef Slovenija. Kot je znano, bo žirantko Almo Rekić zamenjal Bine Volčič. Ko bodo začele rasti rožice, je čas za ljubezen in romantiko. Tudi tega bo na POP TV veliko, še zlasti pa v resničnostnem šovu Ljubezen po domače, v katerem osamljenim fantom s podeželja iščejo družice. Videli pa bomo tudi novo oddajo, Delovna akcija, v kateri bodo družinam pomagali pri prenovi doma. Oddajo bo vodila Ana Praznik.

Na Kanalu A pa bo športno, saj se vračajo UEFA Liga prvakov, UEFA Liga Evropa, domača nogometna liga Prva liga Telekom Slovenije, Moto GP in kvalifikacije za SP v košarki.

Planet TV z novim šovom

finalisti The Biggest Loser Slovenija | Avtor: Planet TV Planet TV

Na Planet TV se bodo spet znojili. Spomladi bo na sporedu namreč že nova sezona The Biggest Loser Slovenija, prihaja pa tudi glasbeni šov Nova zvezda Slovenije, ki ga bo vodil Klemen Bunderla. Pohvalili so se tudi z oddajo Diva za en dan z Lucijo Gubenšek, v kateri bodo ženski poklonili stilsko preobrazbo. Vrača pa se tudi Ta teden z Juretom Godlerjem in serija Dragi sosedje.

To so paradne oddaje TV3

Februar bo na TV3 v znamenju kviza Poberi v mestu, oddaje Odtenki slave z Ingrid Ulaga in kulinarične oddaje Kulinarična vandranja z Romanom Končarjem. Oddaja bo malce drugačna, saj bo deloma posneta v studiu, deloma pa na različnih lokacijah. Obiskal bo znane slovenske gostilne ter gostil zanimive goste v studiu.

RTVS nam odgovorov ni poslala v dogovorjenem roku.

Komentarjev 7
  • pje 10:35 24.januar 2018.

    A Binčeju več ne gre tako dobro tista špajza tam v Ljubljani, da si mora spet minus nekje v nekem šovu na pop tv noter dobit in pokrit. Njegovo življenjsko vodilo je vse za denar. Takih ljudi pa jaz resnično ne maram.

  • Majazmaja 08:44 24.januar 2018.

    Prosim, NE!!!!!

  • leonardo 08:10 24.januar 2018.

    Mislil sem, da bom v novem letu gledal na naših TV kaj pametnega, pa se ne neha in ne neha to sranje. Dobro, da je veliko drugih možnosti, ker bi sicer zapečatil TV sprejemnik. To pa je že od sile, ...prikaži več, da posiljujejo s tem vse gledalce zaradi peščice ljudi, ki to gledajo. Naj en program te stvari vrti od jutra do večera ostalim pa dajo možnosti, da gledajo kaj bolj pametnega.