Slovenija
5863 ogledov

V Bosni in Hercegovini pridržali slovenski televizijski ekipi

Aretacije islamskih skrajnežev v BiH
1/2
SIPA
Lokalna policija je v Prijedoru v BiH pridržala novinarsko ekipo Sveta in 24UR

Dva novinarja in snemalca so na terenu iskali podatke o Dijani Đuđić, ki je največji slovenski opozicijski stranki SDS posodila 450.000 evrov. Medtem ko so intervjuvali mimoidoče, je do njih pristopila lokalna policija in jih na podlagi suma terorizma odpeljala na zaslišanje, poroča 24ur.

Janez Janša Nezakonito? Slovenija Janša si je izposodil 450 tisočakov od 32-letne državljanke BiH

Pridržani zaradi suma terorizma

"Novinarja sta z dvema snemalcema na terenu v Prijedoru zbirala informacije o Đuđićevi, zvonili so na njenem domačem naslovu. Bili so na javni površini in zgolj spraševali mimoidoče, če kaj vedo o Đuđićevi, nakar je do njih pristopila lokalna policija in jih na podlagi suma terorizma pridržala," še poroča portal. 

Težav na meji novinarski ekipi nista imeli, policija v Prijedoru pa naj bi jim zagrozila, da jih bo, če ne bodo z njimi šli prostovoljno, odpeljala s silo. 

Janez Janša 450 tisočakov Slovenija Sodišče: Posojilo ni zakonito! Janša: Razlage zakona so različne!

Po približno polurnem zaslišanju so jih izpustili na prostost.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 15
  • dragec 17:11 15.januar 2018.

    kaj, če bi mu podarili trajni vizum in eno muslimanko za lizanje pi...zde

  • stary1 08:14 11.januar 2018.

    Upam da so jih gnali na POLICIJO kao stoku

  • stary1 18:48 10.januar 2018.

    Zanimivo kako lahko ta stari komunajzerji smrdijo,,, Sem zadnjič se peljal skozi murglje je tak smrdelo, da se mi je smrad svinjske farme v Ihanu zdel pravi balzam nasproti smradu v murglah,,,okolje varstveniki pa nič, prokleti kurčeviči sigurno so zlizali ...prikaži več s smrdljivim murgeljskim palčkom Jebeš tako bosnasko policiju,,ki ne Tuče,, Sigurno so naši majmuni delai pizdarije po Bosni in čisto pravilno bi bilo, da ji Bosanska policije tuče ko magarca sredi kupusa,, Kaj pa vprašujejo neumnosti

Sorodne novice