Magazin > Film & Glasba & TV
48657 ogledov

Gledalci besni na POP TV: "Saj niste resni!"

pop tv Anže Petkovšek
Nekaterim se to zdi popolnoma nesprejemljivo.

Na POP TV se je vrnil priljubljeni šov Ljubezen po domače. A čeprav so se nekateri gledalci komercialne televizije veselili, da si bodo lahko ogledali drugo sezono, bodo na to morali še malo počakati. Na POP TV so se odločili, da bodo ponovno predvajali prvo sezono, ki smo jo sicer spremljali lansko pomlad, kar pa je razjezilo marsikaterega gledalca.

Na Facebooku se je tako pritožilo kar nekaj ljudi. "Oddaja ni vredna ponovitve!" je zapisala Marija, Metka pa: "Saj niste resni! Spet bomo gledali ponovitev? Pa saj že skoraj ni oddaje, ki se ne bi ponavljala, da o filmih ne govorimo!"

Tanja Postružnik Koren | Avtor: POP-TV-2 Tanja Postružnik Koren POP-TV-2

Za pojasnilo, zakaj spet predvajajo prvo sezono, smo prosili predstavnico za odnose z mediji, ki nam je odgovorila: "Prva sezona romantične resničnostne oddaje Ljubezen po domače je bila zelo priljubljena, tako da smo se odločili, da jo gledalcem pred novo sezono, ki prihaja spomladi, še enkrat ponudimo. Ker pa je bila serija Moja boš, ki smo jo s tem tednom uvrstili v program ob 21. uri, odlično sprejeta, smo se odločili, da bomo program na željo gledalcev prilagodili in jim s serijo s ponedeljkom ponudili že ob 20. uri. Šov Ljubezen po domače, pa smo prestavili na dopoldanski vikend termin."

Komentarjev 17
  • tine 17:35 15.januar 2018.

    Kako lahko sploh kdo gleda to neverjetno sranje, prav poneumljajoče je. Glede ponavljanja filmov pa tako ni za izgubljati besed. Pohlep očitno nima meja. 20 let nazaj smo imeli bolj ažurne filme kot danes.

  • Avatar omega_v6
    omega_v6 06:43 11.januar 2018.

    Za vsa sranja so krivi ponudniki internetnih storitev!! Če bi bili POŠTENI (pa žal niso) bi dali programe PRO plusa v poseben paket skupaj z voyom in kdo ga hoče gledati naj pač plača!! Jaz tudi plačam,če grem v kino ...prikaži več pogledat film!! Tukaj pa nas POSILJUJEJO z temi zanič programi rdečih televizij in to že v osnovni shemi!! Zadnji čas,da pride v Slovenijo nek pameten ponudnik in naredi konec tem skorumpirancem!!

  • martin14 20:41 10.januar 2018.

    To se vidi kolk je ta POP TV in A KANAL u p...... Vsak mesec nam lepo kasirajo nam pa predvajajo same filme in nanizanke,ki smo jih že 100x videli poleg tega pa še vsakih 10minut filma še 5minut reklame

Sorodne novice