Magazin > Film & Glasba & TV
17891 ogledov

Pro Plus zapušča znan obraz

Andrej Peroša POP-TV-2
'Ukradla' ga je konkurenca.

Svet na Kanalu A zapušča Andrej Peroša. Andrej je bil del informativne oddaje kar 10 let. Spoznali pa smo ga kot tekmovalca resničnostnega šova Big Brother.

Da Andrej odhaja na Planet TV, kot piše portal slovenskenovice.si, so nam potrdili tudi na komercialni televiziji.

"Novinarski ekipi Planeta se je pridružil Andrej Peroša, pa tudi snemalec Dean Vatovec. Kot pravi urednik informativnega programa Planet TV in portala Siol.net Blaž Jarc, imamo na Planetu zelo kreativno ekipo, ki je Andreja in Deana nemudoma sprejela medse. Andrej in Dean bosta primarno poročala s Primorske. Prepričani smo, da je to začetek izjemno plodnega sodelovanja,“ je za Žurnal24 povedala predstavnica za odnose z javnostmi na Planet TV.

S Pro Plusa pa so nam odgovorili: "Andrej Peroša je bil novinar oddaje Svet na Kanalu A deset let, z letošnjim letom pa se je odločil za nove izzive."

Komentarjev 3
  • Milan Petrovic 12:58 04.januar 2018.

    Strašna stvar...nikdar slišal zanj...Srbi bi rekli JAKA MUDA

  • chicar 09:26 04.januar 2018.

    Pravilno! Potrebno je razumeti, da slovenci ne podpiramo medijskih mogulov in mahinacij, ProPlus je še samo en balonček, ki počasi usiha, prevzemajo pa večje hiše kot so Fox in Antenna, za to, da bi ProPlus ohranjali pri življenju, pa moram ...prikaži več zdaj slovenci še plačevati dodatne podražitve pri ponudnikih, naj spomnim, da so te bile prisotne že lansko leto, kar pomeni da smo v 365 dneh dobili kar 6€ dodatnega mesečnega stroška, da podpiramo propadanje, kaj bomo storili ?

  • Avatar krojac
    krojac 14:27 03.januar 2018.

    Znan? Prvič slišim zanj.

Sorodne novice