Slovenija
2512 ogledov

Zabavni oddaji prednost pred volitvami

pop tv Anže Petkovšek
Med preštevanjem glasov boste lahko gledali Znan glas ima svoj obraz.

Komericialna televizija POP TV je na dan predsedniških volitev na sporedu prednost pred posebno volilno oddajo dala zabavni oddaji Znan obraz ima svoj glas. 

Po nedeljskem zaprtju volišč bodo prvi odzivi po volitvah na vrsti sicer že ob 19.00 v oddaji 24UR ter med vklopoma ob 20.30 in 21.30, a s posebno volilno oddajo bodo počakali do 22.45. 

referendum drugi tir Volitve Slovenija Preverite lahko, kako so glasovali vaši sosedje Predsedniške volitve 2017 Slovenija Tu Šarec Pahorju najbolj diha za ovratnik

Na POP TV sicer v tem ne vidijo nič posebnega in pravijo, da bodo volitve podrobno spremljali. "V informativnem uredništvu POP TV v drugem krogu boja za predsedniški stolček pripravljamo zadnje Veliko soočenje pred volilnim molkom v petek, ob 21. uri," pravijo pri Pro Plusu. "Voditeljica Petra Kerčmar bo neposredno soočila oba predsedniška kandidata z aktualnimi vprašanji, kako še lahko prepričata volivce pred ciljno črto."

Predsedniške volitve 2017 rokovanje šarec pahor | Avtor: Anže Petkovšek Marjan Šarec in Borut Pahor Anže Petkovšek
Dodajajo, da bodo na dan odločitve prvi odzivi na vrsti že ob 19. uri v oddaji 24UR in med vklopoma ob 20.30 in 21.30. "V večerni oddaji, ob 22.45 pa bo znan že dokončen razplet in z gosti bomo pokomentirali izide volitev, novega ali starega predsednika pa temeljito izprašali o načrtih," navajajo pri komercialni televiziji. 

referendum, volišče, volilna skrinjica Volitve Slovenija Če ste v nedeljo šli na volišče, so o vas zbrali tudi naslednje podatke

Poudarjajo, da so prvi krog spremljali na enak način, kakor bodo spremljali drugi krog predsedniških volitev. "Uroš Slak je že v oddaji 24UR ZVEČER soočil predsedniške kandidate, Maja Sodja jih je soočila v naši osrednji informativni oddaji 24UR, v petkovem Velikem soočenju je Darja Zgonc le nekaj ur pred volilnim molkom predsedniške kadnidate soočila pred ciljno črto, v nedeljo na dan odločitve pa smo v osrednji informativni oddaji 24UR spremljali prve odzive," pravijo pri Pro Plusu. "Naše novinarke in novinarji so se javljali iz predsedniških štabov in spremljali prve odzive, ter rezultate. Ob 21. uri smo odzive in rezultate v posebni oddaji pospremili še s komentarji gostov v studiu do 22.30."

predsedniške volitve 2017 Magazin Pahor in Šarec skoraj identična, a le skoraj ... Marjan Šarec Slovenija Marjan Šarec: "Psi, ki so mešani, so bolj odporni, kot tisti z rodovnikom!"
 
Na nacionalni televiziji RTV SLO bodo volitve po Dnevniku spremljali v posebni volilni oddaji Volitve 2017, ki bo na sporedu med 20.15 in 21.35 uro.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Timotejka 16:30 10.november 2017.

    Kdo je bil domobranec Balantič po katerem je Šarec poimenoval knjižnico Kamnik? Komu ni mar za varnost prebivalcev EU, ker bi zahteval umik žičnate ograje, ki nas varuje pred nezakonitimi priseljenci z BV in kdo bi dal otroke posvojiti istospolnim ...prikaži več parom, čeprav je sam zadovoljen s svojima posvojiteljema, čeprav nista istospolni par?

  • brencl47 09:44 09.november 2017.

    PRAVILNO! Trivijalne vsebine si pač ne zaslužijo udarnih terminov.