Magazin > Film & Glasba & TV
19096 ogledov

Voditelja POP TV informativno oddajo vodila v pižami

Darja Zgonc, Edi Pucer POP TV
Ste ju videli?

Včeraj sta Darja Zgonc in Edi Pucer oddajo 24 ur vodila v pižami. No, pred prispevkom o ozaveščenosti problema mladih alkoholiziranih voznikov pri nas, sta si oblekla zgornji del pižame.

»Zdaj bova z Darjo naredil nekaj, česar pred kamerami po navadi ne počneva. Oblekla si bova pižamo. Tako bova napovedala prispevek o akciji, s katero želijo mlade prepričati, naj z zabav ne vozijo pijani, starše pa spodbuditi, naj tudi sredi noči in v pižami poskrbijo, da bo imel njihov otrok varen prevoz domov,« sta povedala Darja in Edi.

Edi je dodal, da sta se tako oblečena počutila malce nelagodno, saj tega nista navajena. »Ampak nelagodno se počutijo tudi starši, ki morajo sredi noči v avto. Ampak ravno v tem je poanta, da nič in preveč nelagodno, če lahko tako rešimo kakšno življenje.«

No, posnetek, na katerem sta si oblekla pižamo, je očitno nastal samo za družbeno omrežje Instagram, saj v oddaji, ki je bila na sporedu ob 19. uri na POP TV, tega nista naredila.

 

Osrednja informativna oddaja 24UR herojsko v pižamah ☺️ #poptv #24ur

A post shared by POP TV (@poptvprogram) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.