Slovenija
9476 ogledov

Pahor razkril, kaj mu je "svetoval" Kučan

Borut Pahor Anže Petkovšek
Kučana verjetno motita dve stvari, je v soočenju dejal Pahor.

"Govorilo se je, da je proti koncu vaše vlade, ko so vas rušili Golobič, Kresalova in drugi prišel, do vas gospod Kučan in dejal: Gospod Pahor, za vas je bolje da odstopite, na mesto predsednika vlade bomo postavili Zorana Jankovića. Drži ali ne drži," je Uroš Slak med predvolilnim soočenjem vprašal Pahorja, ki je že medtem, ko ga je spraševal, kimal. 

"Približno tako je bilo," je nato odgovoril. "Dve stvari motita verjetno večino intelektualcev in bivšega predsednika Kučana: eno je moje stremljenje k spravi in drugo moja pripravljenost za sodelovanje z Janšo. Ti dve stvari sta moteči." 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 26
  • milan42 08:05 28.junij 2020.

    Bebo Pahorček spet trosi neumnosti Ima nos v riti od Jajčarja JJ Zadrogiran osebek

  • borut08 17:49 11.november 2017.

    Ma kako se narod lahko dela tako neumne pa saj vsi vemo,da so ti gospodje eno in isto, ki skupaj krmarijo naso slo lazi ki jih vztrajno trosijo in jih narod napihuje (baje se temu rece politika)pa mene sploh ne ...prikaži več zanimajo ,,samo dejstva.

  • Slovenec1956 17:38 27.oktober 2017.

    Žalostno da je potreboval 27 let da pove nekaj kar njemu odgovarja v danem trenutku.Seveda Janša je bil že njegov zaveznik na prvih volitvah saj ,če ne bi bilo SDS niti prvič ne bi uspel.