Magazin > Film & Glasba & TV
6442 ogledov

Za tega kmeta bi se tudi Slovenke pulile

gerald Youtube
To je nemški Matej Rupar.

V Sloveniji so bili doslej šovi, v katerih so vaškim fantom iskali družice, zelo popularne. Nazadnje se je tega televizijskega formata lotil POP TV in ga poimenoval Ljubezen po domače. V tej sezoni je bil med dekleti najbolj priljubljen Matej Rupar, ki je sicer sodeloval tudi v šovu Kmetija: Nov začetek.

Na nemškem RTL-u šov, Bauer sucht Frau, letos vrtijo že 13. leto zapored. Tokrat jim je padla sekira v med, saj se jim je javil 'pravi dragulj', ki sliši na ime Gerald. 31-letnik je postavil nov mejnik. Zanj se je namreč prijavilo rekordno število žensk. Te verjetno niso bile navdušene le nad njegovim videzom, ampak tudi posestvom, ki se razprostira na 15.000 hektarjih. Visokorasli Gerald se ukvarja z živinorejo, in to v Namibiji. Ima 1300 glav govedi, 150 ovac, 140 antilop, 7 konjev, 20 kokoši, 5 gosk, 4 pse in 2 mački.

Zanj in zaradi njegove priljubljenosti je RTL naredil celo izjemo. Na spoznavni žur je mladenič lahko povabil kar pet deklet in ne le dveh ali treh kot ostali kandidati. V Namibijo je povabil le dve, na koncu pa je zmagala Poljakinja Anna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.