Svet
5322 ogledov

Bosanska policija pojasnjuje akcijo z novinarji Pop TV v Prijedoru

Proplus, pop tv, kanal a Anže Petkovšek
Več prebivalcev se je obrnilo na policijo, da skupina Slovencev sredi mesta ustavlja ljudi, jih sprašuje in anketira, so sporočili s policije v Prijedoru.

"Policisti so zaradi obvestil odšli na teren in na ulici našli novinarja in novinarko ter dva snemalca ter jih povabili na razgovor, na kar so pristali," je portal prijedorske.info povedala Zvezdana Alendarević.

V službenih prostorjih so z njimi opravili razgovor, kjer so pojasnili, kaj v Prijedoru počnejo, nato so preverili še njihovo identiteto, nakar so lahko odšli, še poudarja policija v Prijedoru.

Aretacije islamskih skrajnežev v BiH Sumi terorizma Slovenija V Bosni in Hercegovini pridržali slovenski televizijski ekipi

Dva novinarja in snemalca so na terenu iskali podatke o Dijani Đuđić, ki je največji slovenski opozicijski stranki SDS posodila 450.000 evrov.

Janez Janša 450 tisočakov Slovenija Sodišče: Posojilo ni zakonito! Janša: Razlage zakona so različne!
dezurni@zurnal24.si
Komentarjev 14
  • baruna2014 22:14 10.januar 2018.

    Kakšno pa je to novinarstvo? Škoda, da jih niso Bosanci pošteno natreskali. Kaj pa imajo naši novinarčki spraševati kako je ta dama prišla do denarja, kaj vas pa to briga? Slovenci še sedaj sranje delamo v BIH ženski pred domačini, ...prikaži več ki nima veze tako daleč z nikomer. Pošteno bi jih bilo natreskati. Vseeno pametno uredništvo SLO1, ki se tega v Odmevih niso sploh lotili. Tale pameten Slak pa to goni do amena. Enako je delal s čebelarji, je pa res pametnjakovič brez meja.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 20:27 10.januar 2018.

    Vsak državljan Slovenije,ki premore vsaj malo zdravega razuma ve,da je plešasti antisrbćić začel trošit ojrote od pokradenega orožja in to na načine,ki so znani samo njemu!

  • sasquatch 20:27 10.januar 2018.

    Že to, da so na svoji spletni strani 24kur onemogočili komentiranje te novice, pove veliko o tem, kaj se je dogajalo v resnici in njihovo "resnico", ki je vedno drugačna od dejanskih dogodkov.