Magazin
33256 ogledov

Jure Bračko zapušča Pop TV

Jure Bračko Mediaspeed.net
Zapušča tudi novinarske vode.

Komercialno televizijo Pop TV zapušča eden najbolj znanih obrazov, preiskovalni novinar, redaktor in urednik Jure Bračko. Kot poroča Večer, Bračko zapušča tudi novinarske vode in bo v začetku maja začel delati pri Novi KBM, kjer bo prevzel vodenje odnosov z javnostmi.

Bračko je za Večer povedal, da je v novinarstvu dosegel, kar je želel, in da mu prestop k drugi največji slovenski banki, ki je slabi dve leti v lasti ameriškega sklada Apollo in EBRD, predstavlja "velikanski izziv".

Bračko je leta 2010 dobil debitantsko nagrado Društva novinarjev Slovenije, nagrajen pa je bil tudi kot član uredništev Epiloga in Fokusa, oddaj, ki sta bili nagrajeni z najvišjim stanovskim priznanjem.

epilog Magazin Na Pop TV prihaja Epilog

Pop TV je pred kratkim zapustil eden ključnih ljudi, odgovorni urednik spletne strani 24ur.com Denis Oštir. Odšel je v Gorenje, kjer vodi oddelek za odnose z javnostmi.

V začetku leta je Pop TV zapustil tudi Donald Rose, "oče" resničnostnih šovov na tej televiziji.

pop tv Magazin S Pop TV odhaja eden ključnih ljudi

 

Komentarjev 6
  • marjan25 11:49 23.marec 2018.

    In ko se vklopi kamera, se oredstava začne. Novinarji kar tekmujejo, kdo bo z bolj resnim izrazom prebral žalostno novico. Ko se kamera obrnestran, ze zabava nadaljuje. Bolno. Ko je maribirski ravnatelj, ki je zaradi sexy videa naredil samomor, je ...prikaži več Jure z iskrami v očeh prijavil: Imamo zgodgbo. Poleg tega, da je 'pojahal' pol POP tvja. Tudi take, da so poskrbele za njegov bliskovit vzpon.

  • marjan25 11:45 23.marec 2018.

    Pol pa kao raziskovalni novinar zaključi kariero tako, da gre delati k pravzaprav največjemu sovražniku, banki, pove vse. Karierist. Po moje bi šel še k Tosiču za PiaR, če bi ga le ta dovolj plačal. Je pa imel Jure izjemno ...prikaži več lastnost : stvari, ki so drugi 100x povedali in pokazali pred njim, je znal predstaviti tako, ko da jo ve edini na svetu. Ja, dober bi bil za gledališče. In če veste, kako se dela news. To ni nič drugega kot gledališče. Vse je napisano. Vse zrežiralo. Potem je tu dobra maska.

  • marjan25 11:40 23.marec 2018.

    TV novinarji so posebna pasma. Bolj kot karkoli, jih zanima, kako v prispevkih izpadejo oni sami. Na POP tv je to še potencirano. 'Uspešni' novinarji so tam tisti, ki se znajo najbolj samopromovirati. Jan Golja kralj samopromocije, brez vsebine, brez ...prikaži več razgledanosti. Blefer par exellence. Pol je kmalu tu Bračko. Edine prave raziskovalne novinarke imajo na Preverjeno, pa se babe sploh ne mečejo ven in samopromovirajo. Respect.