Magazin > Film & Glasba & TV
250 ogledov

Na Pop TV prihaja Epilog

epilog POP-TV-2
20. marca na Pop TV prihaja nova informativna oddaja Epilog z Majo Sodja, ki bo na sporedu vsak četrtek ob 20. uri.

Kot so razložili, bodo v oddaji predstavljene različne teme – politične, raziskovalne, gospodarske, družbene in tehnološke. Gledalci bodo lahko spremljali studijska soočenja, raziskovalne prispevke in tudi osebne pogovore. "Ekipa oddaje si bo iz tedna v teden prizadevala, da bodo pereče tematike in dejanja dobili svoj epilog. Zgodbe svoj zaključek, napake obraze, težave rešitve. Za dinamiko in fokusiran informativen značaj bodo skrbeli Maja Sodja, Suzana Lovec, Jure Bračko, Denis Oštir in Alenka Marovt,“ so sporočili s Pop TV.

"Nova oddaja nedvomno prinaša nove izzive, tudi voditeljske. Cilji, ki smo si jih ob ustvarjanju oddaje zastavili, so visoki, a upam si trditi, da jih bomo z odlično ekipo, ki stoji za oddajo, tudi dosegli. Iz tedna v teden bomo gostom postavljali prava vprašanja, da bodo gledalci dobili odgovore, ki si jih zaslužijo. Vrtali bomo, dokler bo treba, do bistva, do rešitev ... do epiloga,“ pa je o novi oddaji povedala voditeljica Maja Sodja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.