Magazin > VIP
8573 ogledov

Mirela, Kmetija: V šov vstopila, da bi rešila hči, takšno je stanje danes

Pop TV
Je lahko pomagala hčeri?

Mirelo Rajak , tekmovalka zadnje sezone šova Kmetija, so si gledalci takrat zapomnili po močni želji, zaradi katere se je odločila za sodelovanje v resničnostnem šovu. Mirela je namreč mamica treh otrok, med njimi tudi štiriletni deklici z motnjo v razvoju. Da bi svoji hčerki zagotovila kar najboljšo zdravniško obravnavo, je Mirela svojo srečo poskusila v šovu.

Takrat ji sicer ni uspelo, a to Mirele ni ustavilo v njeni močni želji, da bi pomagala hčerki. In kakšno je stanje danes? "Počasi napredujemo ... v vrtcu imamo spremljevalko, sodelujemo z razvojno ambulanto v Novem mestu  ter zdravstvenim osebjem v ambulanti za avtizem v Ljubljani. Deklica počasi napreduje," nam je zaupala Mirela, ki pa se v zadnjem leto po šovu ni posvečala le otrokom, temveč tudi sebi. S pravilno prehrano in telovadbo je izgubila kar 20 kilogramov in je danes povsem spremenjena.

totalna preobrazba Magazin Izgubila 20 kg: Mirela iz Kmetije danes prava mačka!

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.