Magazin > VIP
8671 ogledov

Mirela, Kmetija: V šov vstopila, da bi rešila hči, takšno je stanje danes

Pop TV
Je lahko pomagala hčeri?

Mirelo Rajak, tekmovalka zadnje sezone šova Kmetija, so si gledalci takrat zapomnili po močni želji, zaradi katere se je odločila za sodelovanje v resničnostnem šovu. Mirela je namreč mamica treh otrok, med njimi tudi štiriletni deklici z motnjo v razvoju. Da bi svoji hčerki zagotovila kar najboljšo zdravniško obravnavo, je Mirela svojo srečo poskusila v šovu.

Takrat ji sicer ni uspelo, a to Mirele ni ustavilo v njeni močni želji, da bi pomagala hčerki. In kakšno je stanje danes?  "Počasi napredujemo ... v vrtcu imamo spremljevalko, sodelujemo z razvojno ambulanto v Novem mestu  ter zdravstvenim osebjem v ambulanti za avtizem v Ljubljani. Deklica počasi napreduje," nam je zaupala Mirela, ki pa se v zadnjem leto po šovu ni posvečala le otrokom, temveč tudi sebi. S pravilno prehrano in telovadbo je izgubila kar 20 kilogramov in je danes povsem spremenjena. 

totalna preobrazba Magazin Izgubila 20 kg: Mirela iz Kmetije danes prava mačka!

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice