Magazin > Film & Glasba & TV
11313 ogledov

To sta Dejina sestra in mama

Deja
1/5
Voyo
Nad Dejino higieno sta bili šokirani.

Dejo sta na Kmetiji obiskali mama in sestra Daša. Poleg veselja, je bilo tudi kar nekaj solza. "To, da sem dobila obisk, je najboljša stvar, ki se mi je na Kmetiji zgodila. To sme čakala od prvega dne in takšne dobre stvari in tako dobrih občutkov ne more nihče drug nadomestiti kot Daša in mama," je v izjavi povedala Deja.

Dašo je obisk sestre zelo pretresel, še posebej zaradi okoliščin, v katerih Deja živi. Z mamo sta jo spraševali, kako skrbi za svojo higieno, kako si striže nohte in kako umiva lase. "Ne strižem si jih, s pilico si malo pomagam. Lase si pa umivam, seveda, a ne tako kot doma. zdaj si jih že kakšnih deset dni nisem umila," je v smehu povedala Deja, njena sestra in mama pa sta bili zaradi teh besed povsem šokirani: "Zakaj si jih ne umivaš? Nimate šampona ali mila?" Deja jima je pojasnila, da so okoliščine drugačne in da si jih lahko opere samo z vodo.

No, navdušenja nad obiskom Dejine mame pa ni skrival niti Boris. "Nič se nisi zlagala, da imaš lepo mamo," je Boris rekel Deji, ta pa je njegove besede ponosno potrdila in mamo še dodatno 'pokazala'. Boris pa je v izjavi povedal še: "Vsa čast Damijanu, da ima takšno ženo in hčerke. Mu zavidam. Lepo je imeti družino."

Deja Gjerkeš Magazin Šok na Kmetiji! Ste slišali, kaj je Deja rekla očetu? boris frangež Magazin Drama v Kmetiji: Bojijo se za Borisa

Komentarjev 4
  • neza 23:03 14.december 2017.

    Ja mama je res vsaka ji cas one hcerke nemom nic reci. A Deja jezik za 10 roke pa samo za pocivat obnasanje pa strasno. Bila je slaba vzgoja.

  • Ledena 14:07 13.december 2017.

    Ne gledam sova,le,koliko preberem v tracih,ampak ta hcerka,ki je ostala noter,antipaticna do konca.Po moje tut karakter v dreku.Obrazne poteze,hladen in preracunljiv pogled,nic cloveskega in toplega na njej.Ne bi je hotela imeti v svoji blizini.

  • simon38 13:50 13.december 2017.

    Od vseh treh mama zgleda še najbolje, pri puncah pa mi je izgled mal sumljiv. Da se ni to ate spetljal s kako prašičko, pa jih pol podtaknil ženi???

Sorodne novice