Magazin > Film & Glasba & TV
6330 ogledov

Kmetija: Tekmovalki sta si privoščili vroče razvajanje

Kmetija
1/3
Voyo/ zurnal24.si
Ulala, Kmetija je včeraj postregla z nekaj vročimi prizori ...

Seksi prizor, v katerem sta glavno vlogo odigrali seksi Aneta in odštekana Anna. Anna je Aneti pripravila penečo kopel, v katero se je temnolaska potopila v seksi bikinkah in gledalcem pokazala sočne obline, medtem je v vročih hlačkah v kopalnico vstopila Anna in ji začela čutno masirati stopala. Čeprav je šlo za povsem nedolžen prizor, je verjetno marsikateremu gledalcu dvignil temperaturo. Anna je izdala, da ima tečaj za refleksno masažo in da obožuje dotike, Aneta pa je priznala, da ji je masaža prijala kot češnja na vrh torte. Medtem je na kmetiji postalo napeto, Franc, glava družine, ima po mnenju drugih nerazumne zahteve, taktizira in igra šerifa.

Napeto tudi v gozdu

Sabina je bila povsem iz sebe, ker jo je Miha ozmerjal s kradljivko in kravo, ker je na kmetiji  pokradla preveč in jih s tem morda razkrinkala. Sabina je rekla, da ima dovolj in da jih bo vse razkrinkala. Povratniki so jo želeli pomiriti, a zamera je pregloboka, Sabina je obljubila, da če bo imela možnost, bosta prva letela nesramna Denis in Miha. Dekleta na kmetiji so resnično ugotovila, da jim je nekdo izmaknil hrano, a zaenkrat še sumijo sotekmovalce, ki naj bi imeli skrito nalogo. 

Kmetija | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice