Magazin > Film & Glasba & TV
7669 ogledov

Kmetija: Lara na robu živčnega zloma

Kmetija Pop TV
Stari kmetovalci so se hitro spomnili, kako kruto je lahko življenje na Kmetiji.

"A lahko to človek psihično zdrži. A lahko," se Lara sprašuje po dveh nočeh v gozdu. "Vrti se nam, ker ne jemo, še kar pojemo, pa jemo iz f*** istih posod, ker jih ne moremo oprati," je nad življenjem v gozdu ogorčena Lara, ki je že na koncu z živci. Slabe volje je tudi zato, ker morajo biti tiho, saj bi jih lahko slišali na Kmetiji. Kljub veliki želji po finančni nagradi, je v obupu povedala, da ve, kaj ima doma in da lahko svoje načrte za nekaj let tudi prestavi. No, zvečer se je ob trdo kuhanem jajcu le potolažila in z malo bolj polnim želodcem optimistično povedala, da morajo biti pač hvaležni za to, kar imajo. 

Lahko ni niti Denisu, ki ga ne daje le lakota, ampak tudi Lara: "Jaz bi delal, nekaj bi delal, ker tako pozabiš na hrano. Če jih bom priganjal, ne bo v redu, ker jim ni za delat. Lari ni za delati, samo jamra. Samo išče izgovore, tako kot vedno, ampak pustimo to, ne smemo se kregat." Jamranje o lakoti pa moti tudi Sabino, ki se zaradi tega drži bolj zase. 

Aneta nad Frankota: "Hinac si, hinavc"

Medtem se na Kmetiji kreše med Aneto in Frankom, a ne v pozitivnem smislu. "Kar sem skuhal, to bom pojedel, tako da se bom odločil za Aneto," je povedal glava družine Franko, ki je imel odločilni glas. Aneta je bila zaradi glasovalnega razpleta žalostna in jezna. Prepričana je, da je Franko s tem potrdil prvotno odločitev, ko jo je določil za deklo. Nekoliko jezna, da mu je dala še eno priložnost, je povedala: "Franko je potrdil, da me občutek ni varal. Da je igralec, dvolična oseba in hinavc. Hinavc si, hinavc. To sem ugotovila že pred parimi leti in mi je žal, da sem mu dala še eno priložnost."

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice