Magazin > VIP
11607 ogledov

Sandi, Kmetija: "Ne, ni mi privlačna, ne maram takih žensk"

Sandi Sinanović POP TV
Sandiju, prekaljenemu resničnostnemu zvezdniku, nastopil je že v šovu Survivor, izkušnje niso prav dosti pomagale, saj je Kmetijo moral zapustiti že v drugem tednu šova ...

Zakaj se vam zdi, da ste bili med sotekmovalci tako nepriljubljeni, da so vsi navijali za Joela?
Moje mnenje je, da je to šov in če želiš sodelovati z drugimi, moraš sodelovati tako kot oni. Za tega, s katerim sodeluješ, moraš navijati, da ne izpadeš zahrbten. 

Torej te trenutke empatije igrali?
To je igra. Ne le zame. Za vse. To je logika. Saj ne moreš nekoga, ki ga poznaš pet dni, imeti za najboljšega prijatelja. 

Zagotovo pa je življenje v šovu bolj intenzivno kot resnično življenje?
Kakor za koga. Zame ne, vse je prirejeno. Če želiš z nekom sodelovati, ne moraš biti proti njemu. 

Se vam zdi, da je bilo na Kmetiji več taktiziranja kot v Survivorju?
Niti ne, tukaj so skupaj stopile punce, kar mi je Anna tudi priznala. To sem fantom tudi povedal, da moramo držati skupaj, ne glede na to, kdo komu zameri, drugače nas bodo pometale ven. 

Kaj imate proti Aneti?
Jaz proti njej nimam nič, ona je imela vidno proti meni. To se mi je zdelo jasno.

Ksenija Kranjec kmetina na pop tv Magazin To je odkril zdravnik na Kmetiji: Ksenija hudo bolna

Se vam zdi drugače, v zasebnem življenju, seksi ženska?
Ne, ni mi seksi. Ne maram takih žensk, kot je Aneta, ki so zagledane same vase. Ki misli, da je najlepša in najbolj pametna na svetu. Ni oseba zame, jaz imam rad normalno punco, ki je dovolj razgledana, da ve, da ne moraš biti do ljudi le osoren in jih žaliti. To ni to. V zasebnem življenju verjetno ni taka, kot v šovu. Šov je šov, ne vem, kakšna je ona v resničnem življenju, niti me ne zanima nihče izmed teh ljudi. V šov si postavljen, soigralcev si ne izbiraš in moraš se znajti s tistimi, s katerimi si v šovu. Moraš si najti družbo, zavetje, zaveznike, s katerimi boš sodeloval, da prideš čim dlje kot lahko. 

Ste pričakovali, da so v gozdu skriti še drugi tekmovalci, ki ste se jim po porazu v areni tudi pridružili? 
Domnevali smo. Slišali smo zvok, preden začnejo snemati. Sigurni nismo bili, ker nismo nič videli, se nam je pa zdelo. Bilo nas je tudi premalo, glede na to, koliko tednov je še bilo do finala. 

Ste se z družbo v gozdu bolje počutili kot na kmetiji?
Jaz nisem prišel zaradi družbe. Prišel sem tekmovati, da bom prišel čim dlje. Sotekmovalcev nisem jemal kot družbo, ki bi me zanimala. To je vse igranje. To je šov in tega ne jemljem resno. Verjetno Joel v resničnem življenju zagotovo ne pleše po stanovanju, pač je delal šov. Jaz sem bil tak v osnovni šoli, razredni klovn, ko sem želel pozornost. To je vse v sklopu odraščanja, ampak očitno on v šovu želi biti zabaven in je tudi bil najbolj priljubljen, kot je bilo videti, saj so vsi navijali zanj. 

Torej nimate veliko lepih besed za sotekmovalce?
Zakaj bi jih pa moral imeti? Če bi jih imel, bi se lagal. Svet televizije in resnični svet sta dva različna svetova, to vam kar naprej razlagam. Mene te ljudje ne zanimajo, niti osebno ne poznam nikogar izmed njih, niti me ne smejo zanimati. Zakaj bi me moral zanimati nekdo, proti kateremu moram tekmovati? To je resnica.

Kmetija Magazin Kmetija: Tekmovalci zaradi Joela v solzah, celo molijo!

Hkrati pa se moraš povezati, če želiš priti čim dlje. 
Cel pogovor vam že razlagam, da je potrebno fejkat, dokler to osebo rabiš, da gresta skupaj čim dlje. Dokler ga rabiš, mu pač igraš najboljšega prijatelja. Jočeš zanj itd. To je vse dobrodošlo, tako ti bo človek bolj verjel in tudi ljudje, ki gledajo televizijo. 

Torej vsi igrajo?
Me niti ne zanima, to je njihova stvar. Zame je to igra. Toliko sem že inteligenten, da vem, če se nekdo joče par dni, da to ni mogoče. To je igra. Aneta je jokala za žensko, ki je sploh ne pozna. Še Ksenija je nato sama rekla, da ni njena prijateljica in da nikoli ne bo. To je vse šov. Ljudje želijo, da se zlomiš, da je zanimivo. Vsak ima svoj pristop, kako bo šov speljal, odigral. Vsak se trudi po najboljših močeh. 

Ste Denisu zamerili, da vas je poslal v blato?
To jemljem kot del šova. Če ne bi ničesar počeli tam, potem to ne bi bil šov.

Kako to, da še enkrat odločili za sodelovanje v resničnostnem šovu?
Bil sem povabljen in se se odločil, ker je bila ponudba dobra. Zakaj ne? Sem televizijska osebnost in si tega želim.

S čim se sicer ukvarjate v zasebnem življenju, kaj je vaša služba?
To je moja stvar, na to mi ni treba odgovarjati. Sem igralec in delo si sam izberem. Sem igralec, maneken, plesalec in pevec, to je moje področje in od tega živim. Če je to za vas služba … Jaz ne vem, kaj to pomeni, da si zaposlen. 

Vas je doma kdo čakal, imate dekle?
To nima veze s Kmetijo. Tega mi ni treba odgovoriti, to je nepomembno.   

Komentarjev 5
  • antitrust 14:22 10.oktober 2018.

    Matr je nagravžn

  • miki1234 13:45 10.oktober 2018.

    LOL a to je maneken ? ;)

  • Majazmaja 11:58 10.oktober 2018.

    'Aneta: zagledana sama vase. Ki misli, da je najlepša in najbolj pametna na svetu.' -> s tem se strinjam. Ženska je antipatična in povsod skače ven, tako kot on. Glede njega: je tipični bluzator, lenuh, deluje mi zahrbtno in kot ...prikaži več tak ženske (ne punce, ker je star 40+!) ne bo dobil. Ne pove, kje dela, ker ne dela. Maneken, igralec? Dvomim, da ima kako minuto delovne dobe. Aneta je njegova kopija in dva identična osebnostna tipa ne moreta shajati v istem okolju. Je pa Aneta morda za odtenek boljša.

Sorodne novice