Magazin > Film & Glasba & TV
8048 ogledov

Drzno na Kmetiji: 44 let mlajšega poučevala o mesenih užitkih

Kmetija Voyo/ zurnal24.si
62-letna Zdenka je 18-letnega Nika poučila, kako se stvarem streže ...

Na Kmetiji se je del tekmovalcev včeraj pošteno nasmejal. Upokojena kuharica Zdenka, ki je pred kratkim postala vdova, je osemnajstletnega Nika spodbujala, da naj se le loti sotekmovalk. Povedala je, da so včasih vsi spali na devetdeset centimetrov širokih vzmetnicah, danes pa mladi kupujejo velike postelje, da nato vsak spi na svojem koncu. "Smo bili na kupu, seksali, 30 minut počivali, pa spet seksali, sedaj pa mladi samo, da je jogi čim večji. Namesto da bi seksali, ste pred računalniki," se je spominjala Zdenka, Niku pa položila na srce: "Da sem jaz na tvojem mestu, mi ena tu na kmetiji ne bi ušla. Vse bi poklinčkala. Imeti takele lepe punce tukaj na kmetiji, dedi pa hodite mimo njih, kot bi bili mutavi pa slepi."

kmetijapop Magazin Zato nekdanja voditeljica Kmetije šova ne spremlja

Nik se z njo ni popolnoma strinjal, a ga je nadvse zabavala. "Zdenka je kraljica, ona pravi, da se moramo mi mladi več posvetiti seksu, takšno je njeno mnenje. Kaj pa, če se mi še bolj žgemo, kot vi včasih," ji je oporekal. "To pa ne," mu je zabrusila Zdenka, z njo pa se je strinjala tudi Aneta, ki je rekla, da so na kmetiji že dva tedna in da se ni zgodilo še čisto nič v tej smeri.

Sandi poskrbel za veliko maščevanje

Po zabavnem dnevu so se tekmovalci morali soočiti s kaznijo, ki jo je izpadli tekmovalec Sandi namenil Francu, a so si bili vsi enotni, da je s tem kaznoval celotno družino. Sandi je Francu namreč prepovedal uporabo električnih strojev in traktorja ter mu dosodil delo na vrtu. Glede na to, da je Franc edini, ki ima izpit za traktor, je s tem namočil vse. Najbolj razočarana je bila Anna, ki je sklenila, da od zdaj naprej tudi ona več ne bo delovala v dobro vseh, saj imajo nekateri le en cilj, preko trupel priti do zmage. 

Komentarjev 1
  • romy 10:49 09.oktober 2018.

    Edino pravilno,saj mladina ne zna in niti nima interesa za sex,naj jim pripoveduje pravljice o nekih časih,uh je bilo …...

Sorodne novice