Magazin > VIP
4830 ogledov

Zato nekdanja voditeljica Kmetije šova ne spremlja

kmetijapop POP TV
Saša Lendero je nekoč vodila kar dve sezoni šova Kmetija.

Kako na novo sezono šova gleda Saša Lendero, ki je bila nekoč kot voditeljica prvi obraz tega resničnostnega šova. "Te dni imam polne roke dela, ko se to umiri, pa bom seveda pogledala, kako gre tekmovalcem iz prejšnjih sezon, na katere sem se seveda tekom vodenja navezala tudi sama," pravi Saša, ki je že lep čas nismo zasledili pred kamerami. To pa je razlog.

Saša je s svojim partnerjem Miho namreč zelo uspešna na nemškem trgu schlager glasbe, kjer ustvarjata glasbo za najbolj uspešne pevce te zvrsti, zato osemdeset odstotkov časa posvetita temu. Trenutno gostita nemške tekstopisce, s katerimi ustvarjajo nove hite, zato Saša nima časa za nič drugega. "Trenutno zapostavljam tudi svoje skladbe, saj sem zelo izbirčna in tako redko izdam novo skladbo, da si res želim, da mi je stoodstotno všeč, ko jo. Seveda pa tega ne bom zanemarila, saj je občutek, ko ustvarjaš za svoje ljudi in v svojem jeziku čisto nekaj posebnega," je še povedala.

Saša Lendero Magazin Hči Saške Lendero že prava mlada dama!

Saši in Mihi pa se ustvarjanje za Nemški trg tudi finančno obrestuje in da lahko od tega dobro živita: "Vse je odvisno od uspešnosti, kako znan izvajalec vzame tvojo skladbo in kako velika uspešnica je. Če dobro in pridno delaš, lahko od tega dobro živiš. Je pa res, da midva želje po nekem luksuzu nimava, lahko le rečem, da glede na vložek časa, energije in talenta dobiš ustrezno nadomestilo."

Saša Lendero | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.