Magazin > VIP
19302 ogledov

Hči Saške Lendero že prava mlada dama!

Saša Lendero Facebook
Tako izgleda družinska počitniška idila naše priljubljene pevke in voditeljice.

Saši Lendero ne cveti le posel, temveč tudi zasebno življenje, s svojim nekaj let mlajšim Miho Hercogom je srečna že več kot desetletje, čeprav je v preteklosti odkrito priznala, da je njuna dolgoletna veza polna vzponov in padcev, a očitno se znata vedno znova zaljubiti. Družinica trenutno uživa v Dalmaciji, kjer pa si zaljubljena Saška in Miha odtrgata tudi kakšen trenutek le zase. 

Saša Lendero | Avtor: Facebook Facebook

"Zdi se mi, da me tale lušten dečko malo osvaja," je simpatično napisala ob fotografiji, na kateri se stiska s svojim Pajkijem, kot ljubkovalno kliče Miho. Glede na njeno božansko postavo, s fotografijo katere je tudi razveselila svoje Facebook prijatelje, verjamemo, da Miha res ne more držati rok pri sebi.

Saša Lendero | Avtor: Facebook Facebook

Saška je objavila tudi družinsko fotografijo z njuno devetletno hčerko Ario, ki je že prava mala dama. Lepa po mamici in visoka po očku. Sicer pa prav kmalu obljublja tudi novo glasbeno poslastico: "Dragi prijatelji, pozdravljam vas iz skritega kotička Jadrana, s počitnic, ki jih pijem z dušo in telesom, ter nabiram energijo in navdih za novo pesem, ki vam jo podarim konec poletja."

Saša Lendero | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 3
Sorodne novice