Magazin > VIP
16252 ogledov

Skoraj 45: Tako je Saša Lendero videti brez ličil!

Saša Lendero Mediaspeed
V čem je skrivnost mladostnega videza Saše Lendero?

Saša Lendero je objavila čudovito dopustniško fotografijo, na kateri izgleda čudovito tudi brez pikice ličil. Kako ji to uspeva pri skoraj petinštiridesetih? "Vedno se držim pravila, da v posteljo nikoli ne odidem naličena, tudi, če grem spat le za dve uri, ličila pred spanjem vedno odstranim. Pijem veliko tekočine, čudovito pa mi dene tudi nekaj prespanih noči, kar se ne zgodi pogosto, saj z Miho po navadi delava ponoči. Prav tako se izogibam soncu in tudi na dopustu večino časa preživim v senci. Sicer pa so mi bolj kot umeten make-up, ki na fotografiji sicer izgleda zelo dobro, všeč drobne nepravilnosti," pravi Saša, ki trenutno dopustuje na Kornatih: "Že kakšnih sedem let hodimo s prijatelji na Kornate in smo res super kombinacija, tudi otroke imamo približno enako stare."

Saša Lendero Magazin Saša Lendero: Res mi je hudo, ko moram potegniti črto

Saška je s svojim partnerjem Miho sicer še vedno polno aktivna na nemškem glasbenem trgu, zato ti časa za svojo glasbo vedno zmanjka. "Želela sem si poletne pesmi, a sva tako zaposlena, da pred jesenjo ne bo šlo. Še vedno sva zelo aktivna na nemškem trgu, kjer največji zvezdi 'schlagerjev' Helene Fisher in Andrea Berg pojeta najini skladbi. Ko enkrat ustvariš hit, te radi ponovno angažirajo, a ni nujno, da jim je vse, kar ustvariš, tudi všeč," še dodaja. 

Saša Lendero | Avtor: Facebook Facebook
Ivana Šundov Magazin Te znane Slovenke je zamrznil čas
Komentarjev 6
  • ode 06:46 29.julij 2018.

    Kožo na obrazu ima našponano in zadaj speto z sponkami za obešanje perila. Sicer je videti že kar precej znucana za svoja leta, kar je tudi posledica dolgoletnega nanašanja debelih plasti šmira na vidne dele telesa.

  • mici79 17:01 28.julij 2018.

    Kako brez ličil... oči ima kar fajn naličene. Pa glede na zabrisane gubice in teksturo kože je vsaj filter uporabljen, če ni celo slika obdelana.

  • anonimus 16:58 28.julij 2018.

    No ja,zgleda blizu 60-tih,sem poznov že bl ohranjene pri teh letih.

Sorodne novice