Magazin > VIP
32905 ogledov

Slovenska estrada: Kdo koga vara?

saša lendero, miha hercog Facebook
Preverili smo.

Po objavi prispevka To so najtrdnejše ljubezni znanih Slovencev, se je s komentarjem oglasil bralec, ki očitno meni, da ve več kot mi.

Takole piše Lovebites: "Vsi fejkajo, da javnost vidi perfektno družinsko sliko, da posledično privabijo več ljudi na te veselice, kjer igrajo. Vse za denar. V resnici pa se žgejo okoli vsi po vrsti. Zakaj ne napisete za tega bumbarja od Lenderovke, kako rad skače okoli in jo vara in o bolestni ljubosumnosti moža Derende. /.../ Pa še bi lahko nastevali. Idioti, pisuni, vi pa veste, kak zakon imajo ti 'wanna be' zvezdniki."  Je vse res ali gre le za otresanje zlobnega jezika?

In kaj na to pravijo dežurni "krivci"? Saša Lendero se je temu le nasmehnila in povedala:  "Strahopetci, ki z izmišljenimi imeni in pod okriljem anonimnosti trosijo svoje cvetke po spletnih forumih, me  resnično ne zanimajo. O sebi sem na takšen način prebrala že toliko popolnih laži, da spletne forume zadnja leta vedno preskočim - kot bi tudi tega, če me ne bi nanj opozorili. Zatorej bom vaše poizvedovanje vzela bolj v smislu zafrkancije in nanj odgovorila malo v šali, malo zares. Jaz upam, da ne. (smeh) Življenje pa prinese vse sorte in tudi zveze, ki so trenutno ljubeče in izpopolnjujoče, lahko iz takega ali drugačnega razloga dosežejo svoj konec. Jaz občutka, da bi me Miha varal, nimam, in se ob njem počutim zelo izpopolnjena ter srečna. Glede na to, da dela od doma, bi moral biti zelo spreten, njegova morebitna romanca pa zelo omejena, tako da ne vem, če bi imel kaj od tega. (smeh) Prepričana sem, da ne, ni tak tip. Je sicer na začetku najine veze vrgel oko na eno, vendar tako mimogrede in verjetno je bila tudi moja reakcija takrat pretirana. Jaz grem na zaupanje in dokler ne bom dobila pravega razloga, bo tako tudi ostalo. Sem zadovoljna in hvaležna za vsa skupna leta in upam, da jih bo še veliko.  Čeprav sem bila v prejšnji vezi razočarana na vseh nivojih, mislim, da moraš to preboleti in iti cel v novo vezo, z zaupanjem, ne pa samo čakati, kdaj boš razočaran, ker potem zamudiš najlepše."

"Tudi Frenk rad kakšno objame"

Kako pa je v zakonu Nuše Derende, je Frenk res ljubosumen, ko pride do njegove mične svetlolase žene? "Frenk je zelo zaščitniški in že s svojo pojavo dominanten, zato ima marsikdo rešpekt pred njim. Glede na to, da skupaj delava, živiva in imava družino že trideset let, mislim, da to pove vse. Frank razume, da kdaj komu za šov skočim v naročje, a vse do ene meje. Tudi on se rad kdaj pošali, kakšno objame in nekateri si to drugače predstavljajo. Je pa res, da je bil tudi sam svoje čase glasbenik in punce so ga imele rade. Seveda se v teh letih marsikaj zgodi, a nikoli nisva šla do take meje, da bi se ločila. Vedno sva se dobro razumela, rada delala v tem poslu, se veliko družila z ljudmi in večino časa smo se imeli lepo. Je pa ta posel utrujajoč in nisi vedno dobe volje, to pa seveda najbolj občuti partner,"  nam je prijazno zaupala Nuša, ki za zlobne govorice nima preveč časa, ker se s polno paro pripravlja na koncert, ki ga ob 20 obletnici samostojne kariere prireja 17. marca v Cankarjem domu.

Nuša Derenda | Avtor: mediaspeed mediaspeed

 

 

 

Komentarjev 9
  • rogixl 09:45 01.marec 2018.

    Se bojim, da dobim sladkorno.

  • Majazmaja 15:57 28.februar 2018.

    Ana H. Fetih, a res nimate nobenega dostojanstva, da pišete take bedaste članke?

  • Vesna Dolšak 13:49 28.februar 2018.

    Pa kaj sploh koga briga, kdo koga vara in kdo koga ne? Ni to njihova stvar?

Sorodne novice