Magazin > VIP
15163 ogledov

Kmetija: Tej tekmovalki mama in fant zbolela za neozdravljivo boleznijo

kmetijapop
1/3
POP TV
Odraščala brez staršev, bolan tudi fant ...

Tekmovalka resničnostnega šova Kmetija, Tjaša Šalamun, je zaupala svojo težko življenjsko zgodbo. Mladenka je povedala, da že od rojstva živi z babico, saj je njena mama zbolela za multiplo sklerozo, da je priklenjena na invalidski voziček in ne živi doma, temveč v domu. Tjaša je povedala, da so jo otroci v šoli zaradi tega pogosto zbadali in da je zelo pogrešala normalno življenje z mamico in očetom.

Ksenija Kranjec kmetina na pop tv Magazin To je odkril zdravnik na Kmetiji: Ksenija hudo bolna

A Tjašina zgodba ima tudi svetlo plat. Njena mama je namreč včlanjena v društvo, kjer je tekmovalka Kmetija spoznala svojo ljubezen, s katero je srečna že leto in pol. Tudi Tjašin fant ima multiplo sklerozo, a je rjavolaska povedala, da se je njegovo stanje zelo izboljšalo, odkar jo je spoznal, in da je kot njegovo zdravilo. "Jaz moram pomagati, tako sem se rodila, taka sem," je povedala in s tem dala vedeti, da kljub težki situaciji, ostaja pozitivna, močna in vedno z dvignjeno glavo zre v prihodnost. 

kmetijapop Magazin Zato nekdanja voditeljica Kmetije šova ne spremlja
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice