Magazin > Film & Glasba & TV
10223 ogledov

Kmetija: Varnostnik ni prepoznal tekmovalcev, ki jih je varoval

Kmetija Voyo/ zurnal24.si
Tekmovalci na Kmetiji ne zabavajo le gledalcev, temveč tudi člane ekipe.

Med katere spada tudi varnostnik, ki je ponoči varoval posestvo in tekmovalce, ki pa jih sploh ni prepoznal. Nekega večera so se Sandi, Luka, Franko, Joel in Nik namreč odločili, da bodo nič hudega slutečega varnostnika potegnili za nos. 

kmetijapop Magazin Tekmovalci na prostosti, kaj se dogaja s Kmetijo?

"Ponoči , ko bi mogli že spati, smo se mu skrili za drevo. Ker je bila tema, nas ni videl, le slišal nas je in ker ni vedel, da smo mi, je precej agresivno odreagiral, mi pa smo se mu še bolj smejali. Ko nas je našel, je od nas zahteval osebne izkaznice. Ker se šov takrat še ni predvajal, nas verjetno ni prepoznal," nam je zabavno anekdoto zaupal Sandi, ki je iz šova in borbe za petdeset tisoč evrov že izpadel. 

Sandi Sinanović Sandi, Kmetija Magazin Sandi, Kmetija: "Ne, ni mi privlačna, ne maram takih žensk"

Iz igre je prejšnji teden izpadel tudi Joel, ki se je v areni boril s Francem. Šov so ustvarjalci sicer posneli v naprej, tako se je snemanje v začetku oktobra že zaključilo. Finale, ki bo verjetno decembra, pa bo potkalo v živo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice