Magazin > Film & Glasba & TV
10115 ogledov

Denis Toplak: Zato je občutljiv, če omenite mamo, Sabina jo je!

Denis Toplak POP TV
Na Kmetiji bi lahko prišlo do najhujšega. Sabina se je komaj zadržala.

Da je dogajanje med povratniki v šovu Kmetija hudo napeto, ni skrivnost. A bolj kot kdorkoli drug, si živce parata Sabina in Denis. Po tem, ko se je Sabina v sredo zvečer hudo sprla zLaro, Miho, Alexom in Denisom, sta se s slednjim zjutraj zapela v hud besedni dvoboj. Padale so žaljivke, grožnje, Sabina pa se je dotaknila celo prepovedanega, Denisove pokojne mame.

Naj spomnimo, da je Denis pred nekaj leti po težki borbi z rakom izgubil mamo in zmago na Kmetiji, ki jo je osvojil leta 2014, posvetil prav njej. Ob vseh kletvicah, ki jih je Sabina namenila Denisu, pa se je ustavila vsaj ob spominu na njegovo pokojno mamo: "Ne bom mu mame, ker je pod rušo. Neumen je on, ne njegova mama, ki je mrtva."

kmetijapop Magazin Tekmovalci na prostosti, kaj se dogaja s Kmetijo?

Sicer pa temperamentna kot je, ni skoparila z besedami. Ko ji je Denis ponudil zajtrk, mu je zabrusila: "Nisem požrešna tako kot ti, da bi drek pod sabo pojedla." Ko ji je zabrusil, da niso tukaj stradali in tri tedne živeli v gozdu, da bo ona sedaj uničila nalogo, pa se je vsulo. "Ti lahko delaš, kar želiš, ko boš prišel ven, boš videl",  "neumnež, gnoj, drek, ni da ni, merjasec", "ubila bi te",  "Denis mi je najhujši, Miha pa Denisu in Lari liže od riti do jajc" so bile ene izmed žaljivih besed.

"To ne moreš umiriti, to je huje kot žival," je na vse to pripomnil Denis.

Komentarjev 3
  • Tatjana 19:00 14.oktober 2018.

    Kaka sabina jaz ne bi dobenega zalila kot sabins denisa za mamo

  • Tadej 15:40 13.oktober 2018.

    Ni se zmotil, to je zival, ki se je ne da ukrotiti, ko ji popustijo zivci. In takih ni malo, posebej zenske.

  • Janez_53 09:49 13.oktober 2018.

    Z eno besedo: gnoj.

Sorodne novice