Magazin > VIP
37387 ogledov

Aneta Andollini v šoku: Medtem ko je bila v šovu, ji je partner izropal hišo

Aneta Andollini POP TV
Tekmovalka Kmetije je ob prihodu domov doživela leden tuš.

Če je Aneta Andollini še pred vstopom na Kmetijo povedala, da ima ob sebi partnerja, kakršnega si je vedno želela, danes misli precej drugače. "Fant je bil mlajši od mene in je pri nas živel sedem mesecev. Najine zveze nisem obešala na velik zvon, ker pa je bil zelo ljubosumen, sem pred vstopom vseeno povedala, da sva v zvezi, čeprav mi je notranji glas šepetal, da to ni to," je izdala Aneta.

aneta Magazin Aneta iz Kmetije: Mamine besede jo še vedno zelo bolijo

Očitno se temnolaska ni motila, saj jo je po prihodu domov čakal šok. "Skoraj polnoma nam je izpraznil hišo, prodal vse elektronske naprave, nakit, obleke, očala, vzel denar, celo moj avto je prodal po delih. Fant je narkoman. To sem vedela, saj sem ga pred časom razkrinkala. A ko se jaz za nekoga odločim, se odločim, in tako sem mu želela kljub vsemu pomagati. Skupaj sva šla k zdravniku, na terapijo in tri mesece je bil res čist. Z odhodom na Kmetijo pa sem dala najino zvezo na preizkušnjo in izkazalo se je, da me občutek ni varal. Nič hudega, na srečo je škoda le materialna, sem pa zadevo seveda prijavila," je o grenki izkušnji povedala Aneta in dodala, da njenih otrok v tem času ni bilo v hiši, saj sta bila med njeno odsotnosti pri očetu. 

Komentarjev 14
  • stanka48 15:30 24.oktober 2018.

    S to kmetijo ste vsi bolani. Kdo gleda to sranje?

  • dragec 17:47 23.oktober 2018.

    Aneta ima hišo.....??????

  • mymind 13:51 23.oktober 2018.

    Of, huda novica. Enga tipa ima v Italiji zaprtega, drugi jo je ukradel.. res čudno. Sama pa nič boljša, bleferka od a do ž. A je šolo že naredila?

Sorodne novice