Magazin > Film & Glasba & TV
35128 ogledov

Znana Slovenka se je šefom zlagala, da je lahko šla v šov Kmetija

kmetijapop POP TV
Delodajalcu se je zlagala.

Sabina Mlakar je bila pred vstopom na Kmetijo kot poslovodkinja za določen čas zaposlena v Mlinotestovi prodajalni pri Grosupljem, pred vstopom v šov pa je delodajalcu poslala le sms sporočilo, da si je zlomila nogo in vzela bolniško, nam je zaupal vir.

"Drži, da sem se delodajalcu zlagala in ni mi žal, danes ne bi naredila nič drugače. Imela sem 250 nadur in cel dopust, a me niso pustili na Kmetijo, zato sem vzela bolniško, ker sem na ta način upala, da bom obdržala službo in se hkrati lahko udeležila šova. A ni mi žal, kar je, je. Sedaj sem na zavodu, še prej pa se bom malo spočila. Žal mi je le zato, ker je prodajalna blizu mojega doma in mi je zaradi tega delavno mesto res ustrezalo," je informacijo potrdila Sabina.

Anna Paynich Magazin Anna zaradi Kmetije ob službo

Njena šefinja pa nam je izdala, da razlog za to, da ji niso podaljšali pogodbe, ni bil v lažnem bolniškem dopustu, pač pa ji pogodbe niso podaljšali zaradi preteklih dejanj, ki niso ustrezali njihovim kriterijem dela. Da ji pogodbe za določen čas, ki se je zaključila s 30. 9. 2018, ne bodo podaljšali, so vedeli še preden je Sabina vstopila v šov.

Kmetija Magazin Kmetija: Varnostnik ni prepoznal tekmovalcev, ki jih je varoval

Kako pa so bili s Sabino zadovoljni sodelavci, bolj kot sotekmovalci v šovu, ki jim je "pila kri"? "Nekateri so bili, drugi ne, nikoli ne moraš ustrezati vsem, a nekateri za ceno slave naredijo marsikaj," je še dodal drugi vir. 

Sabina Mlakar | Avtor: POP TV POP TV

 

Komentarjev 4
  • Vesna Dolšak 22:22 19.oktober 2018.

    Ta je res ena goska.

  • maresem 10:38 18.oktober 2018.

    Kramp od babe z IQ kure nesnice.

  • Majazmaja 10:02 18.oktober 2018.

    Ženska je izjemno slaboumna in ni sposobna predvideti posledic svojih besed in dejanj, je neverjetno konfliktna, trmari kot nevzgojen 3-letnik, ne pozna osnovnega bontona. Nikoli je ne bi zaposlila.

Sorodne novice