Magazin > VIP
33066 ogledov

Kmetija: Lara sredi noči na kliniko, sledilo najhujše!

Lara Goršek Kos Planet TV
Tekmovalka šova Kmetija se ne more znebiti nesreče.

Za Laro Goršek Kos, ki je stara znanka šova Kmetja, letošnja sezona ni najbolj srečna. Ko je s povratniki še živela v gozdu, se ji je tako močno stemnilo pred očmi, da so jo odpeljali v bolnišnico, a se je na srečno vrnila zdrava. Nato se je na posestvu močno poškodoval njen konj Arči, ki se je zapletel v prepir z oslom. Poškodba ni bila tako mila in Arči je potreboval operacijo. V noči na sredo, pa je Lara na svojem Facebook profilu objavila, da nujno potrebuje prikolico, s katero bi konja peljali na kliniko za živali v Ljubljani. Kaj se dogaja z Arčijem, ki se je gledalcem Kmetije tako priljubil, da Lari pošiljajo številna pisma podpore?

kmetijapop Kmetija Magazin Kmetija: Pop TV tekmovalki povzročil veliko škodo, so poravnali račune?

"Ima hudo koliko, zaradi potu je bil tudi podhlajen, zato smo poklicali dva veterinarja, a ker zdravila niso prijela, smo ga odpeljali v Ljubljano na kliniko. Tukaj bi se res iz srca zahvalila sosedu, ki je sredi noči pomagal s prevozom. Na kliniki so ugotovili hud zasuk črevesja, zaradi česar so Arčiju zastajali plini in blato, kar je vodilo do zastrupitve in obremenitve ledvic, poleg tega, pa so mu odkrli tudi šum na srcu. Sedaj je vse na njem, upamo, da bo zborbal. Poklicala sem tudi Anno, saj verjamem v to, da lahko zdravi z energijami," nam je včeraj v solzah zaupala Lara, ki pravi, da so težave lahko posledica poškodbe, ki jo je doživel na Kmetiji, ni pa nujno, saj je to le ena od možnosti. 

Danes zjutraj smo na njenem Facebook profilu zasledili, da Arčiju žal ni uspelo in da je odslej na drugi strani mavrice. 

Komentarjev 6
  • ziga64 22:23 02.november 2018.

    Zakaj pišete taka komentarje ko je nekomu hudo zamislite si če bi pri vas ko ga imate radi kakšno žival da vam bi bilo hudo kar zamislite si. Jaz jo zelo zastopim da ji je hudo Lara zdrži vi je ...prikaži več pa ne zalite več in vesel sem da sta z Denisom prijatelja ti si naša favoritka in z frankotom Bajc bi bila odličen par

  • reneoblak 19:48 01.november 2018.

    ##_Poiščite Gola-Ženske v vaši soseski tukaj: Nome.Ga/Zenske

  • sonja47 19:35 01.november 2018.

    Norec, sramota si, nimas srca .....

Sorodne novice