Magazin > Film & Glasba & TV
17686 ogledov

Aneta pravi, da je Denis "kresnil" Anno, jo je res?

Denis Toplak POP TV
Aneti gre sotekmovalka Anna močno v nos, tudi zato, ker se menda "nastavlja" moškim.

Aneta Anni skozi celoten šov Kmetija očita, da se meče po moških, a se je nihče ne dotakne ter da se ji zdi to pri njenih letih sramotno. Z Nikom pa sta prišla celo do zaključka, da se je Anne "usmilil" Denis. "Saj un jo je včeraj kresnil po mojem, zato je pa tako letela tja," je pred kamerami povedala Aneta in izdala, da sta se Denis in Anna zaprla v sobo, kjer naj bi ga slednja zmasirala. "Ali jo je ali jo ni, ne vem? Pa tudi, če jo je, hvala bogu. Jaz sem mu že prvi dan, ko je prišel, rekla, naj jo zrihta," je še komentirala Aneta.

kmetijapop Kmetija Magazin Kmetija: Pop TV tekmovalki povzročil veliko škodo, so poravnali račune?


"To ne drži, okoli tega smo se prepirali tudi v Facebook skupini, ki jo imamo, a se mi ne da ubadati z Aneto, da ne bom še bolj prilival olja na ogenj. Anna mi je zmasirala obraz, ker me je bolela glava, in to je bilo tudi posneto. Z nobeno se nisem v nič spuščal, razen v prepire," je za Žurnal24 povedal Denis, enako zgodbo pa nam je povedala tudi Anna: "Niti enega posnetka ni, da bi se jaz komu nastavljala, pa so snemali cele dneve. To, kar Aneta počne, je smešno, cela komedija in ona bi potrebovala svoj šov. Seveda se z Denisom ni nič zgodilo. Bolega ga je glava in jaz sem mu ponudila terapijo. V šovu ne bi bila z nikomer. Če bi bila s kom, bi želela, da je to iskreno, ne zaigrano, tukaj pa vsi vemo, zakaj so bili tekmovalci notri.  Preden izberem partnerja, ga na različne načine preizkusim in spoznam."

 

Komentarjev 3
  • Vesna Dolšak 16:32 27.oktober 2018.

    Očitno je bila jezna, ker ni hotel nje in je tvezila potem take okoli. Ta Aneta se mi zdi, da nima vseh pik poštimanih v glavi.

  • mizimazi 08:47 27.oktober 2018.

    Ha ha ha...kolk foušija razjeda to šiptarko... Točno je jasno da bi ona rada fasala Denisov tetoviran penis...

Sorodne novice