Magazin > VIP
6287 ogledov

Kmetija: Franca njegova strast za šest mesecev spravila v bolnišnico

Franc Sever POP TV
Prejšnji teden je iz šova Kmetija izpadel eden najbolj izkušenih tekmovalcev, 58-letni Franc Sever.

Kakšni so vaši vtisi s Kmetije, zakaj so se vas tekmovalci tako močno želeli znebiti?
Moji vtisi s kmetije so čudoviti, le v finalu sem pričakoval druge tekmovalce, pričakoval sem Zdenko in Denisa. Mislim, da Denis je, a Zdenke ni. Mene so vrgli ven, ker sem jim bil trn v peti že od samega začetka, saj imam preveč znanja. Bil sem jim velika konkurenca in zaradi tega sem tudi tokrat pristal v areni. To je bil načrt že od prvega dne in to sem tudi pričakoval.

Lara Goršek Kos konec ljubezni! Magazin Kmetija: Lara razkrila resnico o Franku

Se vam zdi, da so se znašli brez vas?
Bolj ubogo, kot spremljam v oddajah. Že prvi teden so me pogrešali. Slišal sem jih reči: "Če bi bil Franc tukaj, bi šla ta prikolica že ven." 

Vendar, ko ste bili glava družine in želeli, da so naloge opravljene, vas nekateri niso upoštevali?
Tako je, eni so poslušali, drugi ne. Zdenka je vedela, zakaj gre, tudi Franko, drugi pa niso poslušali. Mislim, da zato, da bi mi malo nagajali in da naloga ne bi bila opravljena. Želel sem tudi, da se zjutraj vstane in se gre delat, oni so pa kar spali. 

Nekateri tudi niso pokazali spoštovanja?
Točno tako, Niku sem rekel, da gremo delat, on pa me je poslal v pi*** mater in take stvari. Poslušnosti ni bilo. Kdor me je poslušal in vprašal, sem mu vse povedal, kako se kaj naredi. A so me raje dali ven, ker imam preveč znanja in sem jim bil grožnja.

Z Zdenko pa ste se ujeli, celo skupaj so vaju želeli spraviti. 
Jaz nisem prišel iskat prijateljstva, temveč sem tja prišel po zmago. Zunaj smo lahko prijatelji, v šovu pa ne. Tako tudi med nama z Zdenko ni bilo nič, le razumela sva se in vedela sva, kaj je treba narediti, ker sva starejša generacija. Z Zdenko sva vsako jutro uredila živino, dokler sva se odločila, naj se tega lotijo tudi drugi.

Aneta Andollini Magazin Aneta Andollini v šoku: Medtem ko je bila v šovu, ji je partner izropal hišo

Sicer ste že 30 let poročeni, drži?
Poročena nisva, sva pa v zunajzakonski skupnosti že 32 let, imava dva otroka in tri vnuke. 

Kako vama uspeva?
Veliko je vzponov in padcev, a če se dva razumeta, sta lahko večno skupaj. Niti mi ni padlo na pamet in nihče od naju ni dal pobude. Večino kolegov je poročenih, a dom imava, družino in mislim, da sva srečna.

Poleg kmetije in družine imate še eno strast, kajne?
Moja strast so motorji. Z njimi sem imel že kar nekaj nesreč, dvakrat sem padel, enkrat me je nekdo izsilil, šest mesecev sem preživel v bolnišnici in leto dni na bolniškem dopustu. Imel sem polomljeni obe nogi, roko, hrbtenico, zato se me že večkrat hecali, da imam devet življenj.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice