Magazin > VIP
27653 ogledov

Kmetija: Lara razkrila resnico o Franku

Lara Goršek Kos POP TV
Se je Lara res razšla s fantom zaradi Franka?

V šovu Kmetija naj bi se zbližala svetlolasa Lara in postavni Franko. Pa je res tako? "S Frankom sva samo prijatelja, res me je povabil na ježo, saj mi je to obljubil že na Kmetiji. Glede na to, da je moja kobila na porodniški, sem vesela vsakega takega vabila in se seveda z veseljem odzovem," je izdala Lara, na vprašanje, ali je v Franka zagledana, pa odgovorila: "Lepo vas prosim, Franko je vsem lep, še Mihu. Sva prijatelja, če se iz tega kdaj kaj razvije, bomo videli, drugače pa bomo pač prijatelji."

Aneta Andollini Magazin Aneta Andollini v šoku: Medtem ko je bila v šovu, ji je partner izropal hišo

Lara je sicer sveže samska. S fantom sta se razšla zaradi stvari, čez katere ona ne more, več o tem, pa ni želela razglabljati, saj sta se z nekdanjim fantom že pred vstopom na Kmetijo dogovorila, da o njunih zasebnih zadevah ne bosta govorila javno. Se je pa lepotička Franku za lep dan zahvalila tudi javno, na svojem Instagram profilu. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice