Magazin > Film & Glasba & TV
26646 ogledov

Kmetija: Pop TV tekmovalki povzročil veliko škodo, so poravnali račune?

kmetijapop POP TV
Včeraj se je na Kmetiji zgodila strašanska nezgoda.

Tekmovalka Lara je s seboj v šov pripeljala svojega konja, a se to ni izkazalo za najboljšo idejo. Prišlo je namreč do nezgode, po kateri so morali konja odpeljati in operirati. "Po navodilih produkcije naj bi imeli osla, ki je bil na posestvu, privezanega, ker je bil popolnoma podivjan. Ker sta se Arči in osel nekako razumela, sem Luko prosila, naj osla odveže, ker mi kot gostje nismo smeli nič delati, osel pa je bil privezan na popolnoma neprimerni vrvi za obešanje perila. Ker ga Luka ni odvezal, sta se nekaj sprla in Arči se je ujel v zanko, ki je bila ostra kot britev, ker sta vlekla vsak na svojo stran," je nezgodo opisala Lara.



Prvega veterinarja zavrnila

Ekipa je po Larinih besedah takoj priskrbela veterinarsko pomoč, ki pa se ji ni zdela dovolj profesionalna, zato so poklicali drugega veterinarja in Lari omogočili, da je skupaj z njim odšla na operacijo, ki je bila dolga kar tri ure, in ji tudi prisostvovala. "Zdelo se mi je, da bo konj na bolj varnem, če bo z mano, saj so imeli starši doma kar nekaj težav z njim, ko sem pred štirimi leti prvič odšla na Kmetijo. Sprva sem seveda bila jezna in pomislila, da bi ga raje pustila doma, a očitno je že tako moralo biti. Zdaj je doma in bo okreval še štiri do pet mesecev, za zdaj zapletov ne pričakujemo, saj se lepo celi," je izdala.



Kdo bo poravnal vrtoglav račun?

Lara podrobnosti o tem, koliko je operacija stala in kdo jo bo poravnal, ni želela govoriti, saj jo k molčečnosti zavezuje pogodba iz šova. Je pa med vrsticami povedala, da so vsi na posestvu zavarovani in je za njih v primeru nezgod poskrbljeno. Računa ni plačala ona, je pa izdala, da takšna operacija stane krepko čez tisoč evrov. 
Lara Goršek Kos konec ljubezni! Magazin Kmetija: Lara razkrila resnico o Franku
Komentarjev 2
  • Avatar Annistasi
    Annistasi 00:56 26.oktober 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • carlos 10:26 25.oktober 2018.

    kaj pa vlači konja na kmetijo , kot da ne bi vedela kaksno je stanje tam. Samo da je izpadla kot tipica da ima konja. Bjonda kot bjonda

Sorodne novice