Magazin > Film & Glasba & TV
9952 ogledov

Popolni preobrat: To se ni zgodilo še v nobenem šovu pri nas!

kmetijapop POP TV
Tekmovalci Kmetije so doživeli šok, ki ga nihče ni pričakoval.

Taktiziranja je konec, ustvarjalci resničnostnega šova Kmetija so poskrbeli za ultimativni preobrat. Taktiziranje je del vseh resničnostnih šovov in ne manjka ga niti v letošnji Kmetiji, a ustvarjalci šova so s to potezo dodobra premešali karte.

Kmetje so za prvo dvobojevalko izbrali Aneto, kar ni bilo presenečenje, saj je lepa temnolaska ena najmanj priljubljenih tekmovalk letošnje sezone. Je pa zato za veliko presenečenje in šok poskrbela voditeljica Natalija Bratkovič, ki je sporočila, da se bodo v tokratni areni borili moško-ženski pari in da se tekmovalci lahko sami javijo, kdo se bo boril z Aneto. Ker se prav nihče ni javil, si je sama izbrala Franka. Zanimiva kombinacija, saj se je slednji ves čas trudil, da bi Aneto poslal domov, sedaj pa bo moral z njo sodelovati. Jima bo uspelo obstati na Kmetiji?

Aneta Andollini Magazin Aneta Andollini v šoku: Medtem ko je bila v šovu, ji je partner izropal hišo

Prvega dvobojevalca ali dvobojevalko drugega para bo izbrala družina, ta pa si bo partnerja izbral sam. Tokrat ni varen nihče!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice