Magazin > VIP
3187 ogledov

Salome se vrača na televizijo

Salome Anže Petkovšek
Čeprav se pripravlja na komedijo o menopavzi in veliko zabavo za petdeseti rojstni dan, si je čas odtrgala tudi za televizijo.

Poleg številnih že znanih resničnostnih obrazov se na Kmetijo vrača tudi Salome, a ne v vlogi tekmovalke, temveč v vlogi gostje na turistični kmetiji. S seboj bo pripeljala prijateljico in svoje kužke. Čeprav je Salome tudi sama nekoč tekmovala v šovu Kmetija slavnih, pa tekmovalcem ne bo prizanašala. Kot nekdanja tekmovalka šova Masterchef bo še posebej pozorna na kulinarični del ponudbe, zato tekmovalci ne bodo imeli lahkega dela. Najbolj se je bo razveselil Miha, saj sta tudi zasebno zelo dobra prijatelja, Salome pa ne bo skrivala naklonjenosti do Denisa. Vroča epizoda nas čaka že danes.

bar_2018 Magazin Meghan Markle odnesla Bar na Planet TV

Znana oseba pa je prišla tudi v šov Bar, a v tekmovalni vlogi. Barovcem sta se namreč pridružila dva nova tekmovalca, Gašper Hrnčič in Nika Breznikar, ki so jo leta 2015/2016 okronali za vinsko kraljico Istre. Nova barovca bosta novi vodji ekip, tekmovalci pa se lahko veselijo, da jim tudi naslednjo soboto ne bo treba sesti na vroča stola.

Franko Bajc Magazin Franko o svojih ljubezenskih načrtih: "Lara je lepa punca"
Komentarjev 3
  • resniceresnice234 14:34 07.november 2018.

    Lepo da Ta Gašper H. vsaj neki dela... sicer ima izkušnje iz gostinstva iz Gay Savne district 35, ker je bil precej živahna Natakarca sploh zgori zgoraj v savni, tud po parkih ponoč ( tivoli ) daje pravne nasvete pa ...prikaži veče pa mrežnega marketinga pa tud ostalo obvlada kaj se tam dogaja. V glavnem pa rad lovi velk denar. Sicer pa že zgleda tko k se vse vid... Skriva edino svojo nesramnost in aroganco.

  • kapibara 12:39 29.oktober 2018.

    pujs pujsasti, kako pa kaj oče, nenadu.. ??

  • perhan63 11:29 29.oktober 2018.

    jao.

Sorodne novice