Magazin > VIP
4368 ogledov

Barovka Anja: Mamina bolezen jo je zaznamovala

anja kepic Planet TV
Preteklo soboto je morala iz šova Bar oditi Anja, ki se je ekipi pridružila šele pred dvema tednoma.

Ste pričakovali, da boste v soboto izpadli iz šova?
Ta razplet sem pričakovala. Katarina je bila v šovu en mesec dlje od mene, zato je imela več podpornikov. 

Vi pa ste imeli več podpornikov med sotekmovalci. Kako, mislite, se je počutila Katarina, ko ji po zmagi nihče ni niti zaploskal?
Po eni strani mi je bilo zanjo žal, da je nihče ni podpiral. Se je pa verjetno počutila kot velika zmagovalka, saj je, čeprav so se vsi obrnili proti njej, zmagala.

bar Magazin Planet TV šokiral Barovce: Tega presenečenja niso bili veseli

Kaj je vas pri njej zmotilo?
Ona je čudovita punca, ne zna pa sprejemati kritik. Poleg tega ne bo nikoli priznala, da nima prav.

Šov ste spremljali, preden ste vstopili vanj. Nad čim ste bili najbolj presenečeni?
Še preden sem vstopila, sem vedela, s kom se bom razumela. Vsi so bili krasni, me je pa najbolj razočarala Katarina. Moj prvi vtis o njej je bil sicer negativen, na koncu pa sem se nanjo in na Noemi navezala. Potem pa sem spoznala, da nisva značajsko združljivi.

Preden ste vstopili, ste na račun sotekmovalcev izrekli kritike. Kako sedaj gledate na svoje besede?
O tem smo se pogovorili. Rekla sem, da mi ni všeč, kako poskušajo z arašidi privabiti goste v lokal. Razložili so mi, da niso imeli letakov in drugih sredstev. Tega nisem vedela. Imeli so prav, res nisem poznala vseh dejstev.

Ste v šovu v tem kratkem času lahko pokazali, kar ste hoteli?
Pokazala sem, kakšna sem. Da sem iskrena, da nisem zahrbtna in tudi to, da sem delavna. Mislim, da sem za prepoznavnost naredila maksimalno, kar sem lahko.

S fantom sta že štiri leta v zvezi. Kako je osvojil vaše srce?
Takoj sva se razumela. Hitro sem mu začela zaupati. Oba rada potujeva, sva istih misli, a hkrati je najino razmišljanje različno. Saj veste, kaj pravijo – da se nasprotja privlačijo. 

Kako je pokomentiral nastop v Baru?
Rekel je, da sem Sloveniji pokazala, kakšna sem v resnici, da sem bila iskrena in da nisem bila neka afna, kot so me prikazali v prvi oddaji. Rekel je tudi, da je ponosen name. Vesel in zadovoljen je bil. Srečen je, da sem šla v šov.

Je imel pred vašim vstopom pomisleke?
Vsi smo imeli pomisleke. Kar smo videli in brali v prvih dneh … To nas je od šova odvrnilo. Nato se je stanje pomirilo, zato sem zbrala pogum in šla v šov. Ne dobi vsak takšne priložnosti.

Omenili ste, da vas je zaznamovala mamina bolezen …
Ko sem bila še v osnovni šoli, je mama zbolela za levkemijo. S sestrami smo bile zaradi tega zelo potrte. V šoli so bili zelo razumevajoči. Sedaj je zdrava, hvala bogu. Vedno, ko se zaradi kakšne stvari obremenjujem, se spomnim, da je mami zaradi napora in stresa zbolela, zato poskusim težave odmisliti.
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.