Magazin > VIP
8240 ogledov

Franko o svojih ljubezenskih načrtih: "Lara je lepa punca"

Franko Bajc POP TV
Franko izdal svojo plat zgodbe.

Ta teden smo bili na Kmetiji priča oddaji, v kateri je Franka popolnoma očaral Larin prihod na Kmetijo. Kot je že znano, jo je kasneje povabil na ježo in Lara se je z veseljem odzvala. "Izlet s konjem sem ji obljubil že na kmetiji in to je vse. Če se bova uskladila, bova ponovila, zakaj pa ne. Sem samski fant in razumljivo, da sem opazil novo dekle na Kmetiji. Lara je lepa punca, a smo le kolegi s Kmetije, mislim, da je tudi iz obratne strani tako in da si tudi ona ne želi več od tega," pravi Franko, ki se glede slednjega morda malo moti, saj nam je Lara med vrsticami priznala, da se Franka ne bi branila, vendar pa ne bo nič žalostna, če ostaneta le prijatelja. 

Lara Goršek Kos konec ljubezni! Magazin Kmetija: Lara razkrila resnico o Franku

Ga je mikala tudi Aneta?

Na uho nam je prišlo, da Franko menda le ni tako ravnodušen tudi do prelestne Anete, s katero sta bila pred kamerami kot pes in mačka, ko so kamere ugasnile, pa je bila menda zgodba malce drugačna, saj sta tekmovalca še vedno v stikih. "Z Aneto se lahko vedno normalno pogovarjam, a je bilo na Kmetiji veliko dejavnikov, ki so me zmotili. Zamerila se mi je sicer že na Survivorju, ko se je pretvarjala in s tem škodo delala. Seveda je luštna punca, sploh, ko sem jo prvič videl, vendar, mi zdaj, ko jo poznam, ni všeč na tak način," je povedal Franko. 

Bolj kot oboževalke ga zanima šport in glasba

Pravi, da po prihodu s Kmetije ne čuti navala oboževalk in da se bolj kot temu, posveča stvarem, ki ga veselijo. "Imel sem svoj bar, a smo ga oddali naprej, zdaj pa delam kot osebni trener, treniram tekačice, ukvarjam se s konji, fitnesom in bobni. Več let sem igral v trubaški skupini, občasno nastopam z D. J.-jem Clay Clemensom, trenutno pa bova s kitaristom, s katerim skupaj igrava že od otroštva, snemala v studiu Žana Serčiča," nam je še izdal.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice