Magazin > VIP
6848 ogledov

Annina izkušnja z onostranstvom: "Imela sem priložnost, da pridem nazaj"

Anna Paynich POP TV
Anna Paynich razkrila izkušnjo, ki jo doživijo le redki.

Da Anna Paynich zaupa svetu duhovnosti, ni skrivnost, saj je o tem odkrito govorila tako v šovu Masterchef, kot tudi na Kmetiji. Annina pot z duhovnim svetom se je začela leta 2015, ko je ponoči v bolnišnici izgubila zavest. "Borila sem se z boleznijo na pljučih, nisem mogla dihati, zato sem bila v bolnišnici, kjer sem neke noči doživela izkušnjo onostranstva. Izgubila sem zavest, videla sem svetlobo in bitja. Imela sem možnost, da pridem nazaj ali pa ne. Ker sem videla, kaj bi se zgodilo s hčerko in čutila njeno žalost, sem se odločila, da pridem nazaj," je izkušnjo, ki je dana redkim, opisala Anna. 

Anna Paynich Magazin Anna zaradi Kmetije ob službo

"Ko sem se zbudila, sem dobila nagrado, mavrična očala, s katerimi se mi je svet kar naenkrat zdel zelo lep. Takrat sem se odločila, da bom živela in čutila z brezpogojno ljubeznijo in videla, kako si sam lahko vedno narediš, da ti je lepo, ne glede na okoliščine in situacijo. Takrat sem se spoznala tudi z različnimi energetskimi tehnikami zdravilne medicine, s katerimi sem pozdravila samo sebe. Kasneje sem s pomočjo mentorjev naredila tudi več licenc, se naučila, v kakšnem stanju mora biti tvoje telo, da se samo zdravi in počasi začela zdraviti tudi druge. Vso izkušnjo in tehnike sem opisala v svoji knjigi, za katero še iščem založnika," nam je svojo zgodbo zaupala Anna. 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice