Magazin > Film & Glasba & TV
15580 ogledov

Lara o zaslužkih na Kmetiji

Lara Goršek Kos POP TV
Prejšnji teden sta Kmetijo zapustila Lara in Luka, za Laro pa je tudi izjemno čustven teden, saj je izgubila svojega konja Arčija, ki je po poškodbi na kmetiji doma dobil še koliko in poginil. Bi Lara  kljub vsemu ponovi izkušnjo z letošnjo Kmetijo?

Videlo se je, da se krivite za poraz v areni, se še vedno tako počutite?
Po areni sem si očitala in v bistvu je bilo res tako, da sem bila jaz tista, ki sem zafrknila, da krogla ni šla v koš. Kar se mene tiče nosim večji del krivde tega, da sva izgubila, a je Luka to športno sprejel. Časa ne moreš zavrteti nazaj.

Bi si želeli preživeti več časa na kmetiji?
Zelo sem si želela ostati na kmetiji, ne glede na to, da bi se s Frankom v vsakem primeru ločila. Dejansko sem bila na posestvu zelo malo časa, z ljudmi sem se dobro ujela, a se mi je nekako zdelo, da Kmetije same po sebi nisem tako doživela, kot bi si želela.

Kako se je bilo boriti proti simpatiji?
Ko si enkrat v borbi, si v borbi. Vsak, ki je bil kdaj v resničnostnem šovu, ali pa v kateri drugi borbi, se zaveda, da ko si enkrat v borbi za zmago, se boriš zase, ne za druge. Vsi smo bili tam zaradi glavne nagrade, petdeset tisoč evrov, vsi smo dobivali tudi neke dnevnice in vsakemu se je šlo, da notri ostane čim dlje. V borbi sem videla samo to, kako bova z Luko zmagala, a se žal ni izšlo po načrtih.

Rekli ste, da je Franko hladen kot špricar, kaj ste s tem mislili?
O Franku in meni je bilo že toliko povedanega, da gre to že obema na živce. Mislim, da je to en velik balon, v katerem nič ni. Veliko se o nama piše in govori, realno pa sva šla skupaj le enkrat za nekaj ur jahat in to je bilo vse. 

Lara Goršek Kos Magazin Kmetija: Lara sredi noči na kliniko, sledilo najhujše!

Vam Franko ob izgubi Arčija stoji ob strani?
Nimava stikov. Za to, da nimava stikov, je poskrbela vsa ta medijska drama, zaradi katere sva se še bolj oddaljila en od drugega, ker mislim, da nikomur od naju ne paše, da se o tem po medijih toliko govori. Po mojem mnenju nama je bilo to bolj v škodo, kot korist. 

Vam je danes žal, da ste se še enkrat prijavili v Kmetijo in s seboj vzeli Arčija?
Mislim, da so take stvari namenjene in nekje zapisane in da jim ne moreš uiti. Kar je namenjeno, je namenjeno. Veliko je stvari, ki bi jih spremenil, če bi jih lahko, a na koncu vidiš, da te pelje točno tja. Ne glede na to, kako boš stvari obračal, jim ne moreš pobegniti. Kolika se je zgodila doma v varnem zavetju, tudi žrebe, ki sem ga posvojila, je koliko dobil doma, to so stvari na katere težko vplivaš. To moraš sprejeti, čim bolj preboleti vse skupaj in iti močnejši naprej. 

Kako bi sicer primerjala odnose v vaši prvi Kmetiji  in tokratni?
Letošnja Kmetija se mi je zdela kar v redu izkušnja, kar se tiče samih odnosov med ljudmi. Najmanj stikov sem imela z Aneto, ki se mi je zamerila zaradi drugih osebnih stvari, ki jih ne bi pogrevala, ne pa na sami kmetiji. Z Denisom sva se dobro razumela, ravno tako z Miho. Načeloma sem se z vsemi dobro ujela, tudi recimo s Ksenijo, ki sva druga drugo imeli blokirano na vseh družabnih omrežjih, zaradi določenih sporov, a se v živo čisto dobro razumeva. Se mi pa zdi, da so bili ljudje precej zahrbtni in da so za hrbtom znali več povedati kot v kamero in v obraz. Takoj, ko je bila kamera ugasnjena, so bili vsi veliko bolj glasni. 

Bar Magazin Planet TV brez sramu kopiral Pop TV

Torej pred kamerami niso pokazali pravega obraza?
Veliko ljudi se je balo, kako bodo izpadli pred Slovenijo, če bodo povedali to, kar si mislijo. Pa eni strani to lahko razumem, po drugi strani pa se mi zdi, da če si že šel v resničnostni šov in si tiho pred kamero, bodi tiho tudi za kamero. Če primerjam to s Kmetijo izpred štirih let, je precej drugače. Takrat smo si vse povedali, tudi ko smo najbolj taktizirali, smo si v obraz povedali, kaj si mislimo.

Kako močno so vam premešali karte, ko ste se v areno morali podati v dvojicah?
Mislim, da produkcija zelo dobro ve, kako zrežirat šov. V tem primeru jim lahko rečem le, kapo dol. Za nas je bilo vse skupaj precej stresno, v gozdu, kot gostje in preobrat z bojem. Res so se potrudili, da so naredili zelo dobro gledan šov. Vse za šov.

Menda ste dobili na teden med 50 in 2500 evri, to drži?
Glede na vse kar je bilo, moram pokazati toliko spoštovanja do produkcije, da ne povem, koliko denarja smo dobili, tudi med sabo se o tem nismo pogovarjali. Naj bodo ljudje fovš in recimo, da smo dobili več kot 2500 evrov (hahaha).

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.