Magazin > Film & Glasba & TV
9281 ogledov

Na Kmetiji končno akcija, Salome v devetih nebesih!

Kmetija
1/4
Voyo/ zurnal24.si
Z vročimi prizori postregli tudi tekmovalci Kmetije.

Končno se je temperatura dvignila tudi v resničnostnem šovu Kmetija. Tekmovalci in tekmovalke, ki so se glede vročih avantur doslej držali nazaj, so dobili eksotično nalogo. Salome, ki je ta teden s prijateljico gostja na njihovi turistični Kmetiji, si je namreč zaželela moški striptiz. Ker je gostu treba ustreči, se je žrtvoval sam cvet kmečke lepote, prijatelja Franko in Luka. Salome in njeni prijateljici sta v samih spodnjicah priredila erotični ples, kjer vročih dotikov, gibov in drgnjenja ni manjkalo. Nastop sta tako dobro izpeljala, kot da tega ne bi počela prvič, Salome pa se je pošalila, da je v menopavzi in da naj pazita na njeno srce.

Franko in Lara obupana

Vroči striptiz je bil sicer dobrodošla popestritev in sprostitev pred današnjim dvobojem, kakršnega v naših šovih še ni bilo. Kot smo že pisali, se bodo tekmovalci borili v žensko- moških parih. Prvi par sta Franko in Aneta, ki bosta, kljub temu da sta kot pes in mačka, mogla stopiti skupaj. Drugi par pa je za Franka kot nož v srce, saj se bo moral boriti proti prijatelju Luki in simpatiji Lari. Franko in Lara sta tako o nastali situaciji debatirala ob ribniku in si bila enotna, da sta se v tem kratkem času zelo zbližala. Po eni strani jima je bilo hudo, da bo eden izmed njiju zapustil šov, po drugi strani pa Franko meni, da je tako morda bolje, saj ima Lara doma fanta in ne bi bilo dobro, če bi se še bolj zapletla. Lara je na to pripomnila, da bi fanta morda pustila. Kar je kasneje tudi res storila. 

kmetijapop Magazin Popolni preobrat: To se ni zgodilo še v nobenem šovu pri nas!

 

Komentarjev 5
  • Dusan Kokalj 15:37 04.november 2018.

    Nikoli ni bil ženska in nikoli ne bo.Brez zamere ampak za kozlat.

  • Avatar Garancija
    Garancija 12:34 03.november 2018.

    Te oddaje gledajo tudi otroci,in ne se čuditi,če ne bodo normalni

  • Snežinko 09:43 03.november 2018.

    Salome naj pazi okoli besed, da je ne odpeljejo v norišnico! Menopavzo ima lahko samo ženska, ne pa operirani homoseksualec!

Sorodne novice