Magazin > Film & Glasba & TV
10191 ogledov

Planet TV brez sramu kopiral Pop TV

Bar Planet TV
Šok! Katarina v solzah, brez besed tudi ostali Barovci.

Ta teden smo bili priča velikem preobratu v šovu Kmetija, ko se v areni za obstoj v šovu nista borila le dva tekmovalca, temveč kar štiri. Z moško-ženskimi pari so ustvarjalci močno premešali karte in poskrbeli, da so tekmovalci opustiti preverjene taktike. Za velik preobrat pa so včeraj poskrbeli tudi ustvarjalci resničnostnega šova Bar. Po vzoru Pop TV-ja so na vroče stole postavili kar štiri tekmovalce, ne le dva, kot je bila navada do sedaj, in v šov pripeljali še tri nove tekmovalce, dva pa sta se stari ekipi pridružila že prejšnji teden. 

Kmetija ANETA Magazin Aneta Andollini: Drugim očitala, da se "kljunčkajo", podlegla pa sama

Za vse štiri tekmovalce, ki bodo drug teden zasedli vroče stole, se je odločil Kiki, ki je po tem, ko sta Nika in Gašper svojo napitnino morala podariti enemu izmed staroselcev, postal tekmovalec z najvišjo napitnino.  Odločil se je za Sandija, Gregorja, Teo in Marušo. S tem pa presenečenj še ni bilo konec, saj so v šov prišli novi trije tekmovalci, od tem pa je Katarina zajokala, saj je eden izmed njih njen brat Vid. V Bar sta vstopila tudi 34-letna Oksana in 33-letni Srečko

Bar | Avtor: Planet TV Planet TV

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice