Magazin > VIP
22747 ogledov

Denis o tem, ali se res druži z dekleti na poziv

denis toplak Facebook
Denis Toplak o obtožbah, da se poslužuje eksotičnih spolnih praks.

S slavo pridejo tudi govorice in tega se še kako dobro zaveda resničnostni zvezdnik, ki že drugič tekmuje v šovu Kmetija, Denis Toplak. S ponovno udeležbo v šovu pa so na dan ponovno prišle tudi stare govorice.

Denis Toplak Magazin Denis Toplak: Zato je občutljiv, če omenite mamo, Sabina jo je!

Pred časom je za časopis Svet24 Denisova domnevna ljubimka, ki si je nadela medijski vzdevek Glorija, zaupala, da je Denis velik ženskar, ki ima več ljubimk hkrati, katerim pošilja fotografije svojega telesa in se z njimi dobiva, da pa rad obišče tudi svingerski klub in dekleta na poziv. In kaj o tem pravi Denis? "To je bila lažna novica, jaz s to punco sploh bil nisem. Takrat sva z odvetnico tudi poslala pismo, a ker je bila možnost, da bi tožbo dobil le petdeset odstotna, sem se umaknil. Pa tudi svingerskih klubov in prostitutk ne obiskujem. Tudi če bi jih, tega verjetno ne bi povedal," je obtožbe komentiral Denis, na vprašanje, ali ima trenutno dekle, pa odgovoril, da teh stari ne misli razkrivati. 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice