Magazin > Film & Glasba & TV
16387 ogledov

Aneta Andollini: Drugim očitala, da se "kljunčkajo", podlegla pa sama

Kmetija Pop TV
Aneto so bila na Kmetiji polna usta, kdo se nastavlja komu, sedaj pa je strastem podlegla sama.

Anetta Andolini je na posestvu Anni ves čas očitala, da se nastavlja moškim in da ji je Denis menda celo podlegel. Iz tega ni bilo nič, kar sta potrdila tako Anna kot Denis. Med drugim se je spravila tudi na Laro in ji očitala, da se "obeša" po Franku, čeprav sta oba povedala, da po šovu ohranjata le prijateljstvo. A kot pravijo, kdor drugim jamo koplje, sam vanjo pade, in to drži tudi za 32-letno Aneto, saj se je ujela na čare komaj polnoletnega Nika, s katerim sta tesna prijatelja in zaveznika že od samega začetka bivanja na kmetiji. 

Denis Toplak Kmetija Magazin Aneta pravi, da je Denis "kresnil" Anno, jo je res?

Po dvoboju moško-ženskih dvojic, po katerem sta areno in posestvo zapustila Luka in Lara, so se tekmovalci želeli malce sprostiti, zato je Miha predlagal, da se pozabavajo z igro steklenica resnice. Na tapeti sta bila Nik in Aneta, slednja je izdala, da se strastem še nista predala, a da je samska in lahko dela kar želi, Nik pa je dodal, da sta le prijatelja, ki se rada zabavata. No, pred spanjem sta se očitno lepo pozabavala, saj je Nik na Aneti ležal v samih spodnjicah, na kameri pa se je slišal tudi zvok poljubov.

Kmetija | Avtor: Pop TV Pop TV

Aneta Andollini Magazin Aneta Andollini: "Zavidajo mi ljubosumne ženske in moški, ki me niso dobili"

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice