Magazin > Film & Glasba & TV
15198 ogledov

Kmetija: Takšnih sporov še ni bilo v nobeni sezoni šova

aneta, zdenka
1/4
POP TV
Ozračje na kmetiji je vse bolj napeto. Le Franko in Zdenka se nista prepirala, ostalim so kot po tekočem traku popuščali živci.

V šovu Kmetija je spet prišlo do sporov. Že takoj zjutraj sta se udarila Anna in Nik. Slednji je prepričan, da je Anna skrila eterična olja, ki so del tedenske naloge. Ko je stal pred njeno sobo, da bi preveril, kje so olja, je prišel Rus in se vmešal v prepir. Alexander je po pogovoru z Nikom sklenil, da bojkotira nalogo, saj glava družine izvaja psihično nasilje.

Nato je na posestvo prišla Natalija in za mizo je spet izbruhnil prepir -  tokrat med Aneto in Denisom. Do najhujšega spora dneva pa je prišlo v kuhinji. Aneta naj bi Zdenki, ki je kuhala kosilo, očitala, da je bila lačna in da zanjo in za Nika ni bilo krožnikov. Zdenka pa je Aneti očitala, da ni nič delala. Aneta ji je večkrat rekla, naj jo neha žaliti. "Spet se boš jokala,“ jo je posvarila temnolaska, Zdenka pa ji je odvrnila, da bi se je sramovala, če bi bila njen otrok. Aneta je med besednim dvobojem v zrak zalučala polno skodelico, Nik pa jo je moral držati nazaj, da ni skočila čez mizo. Zdenka je bila tistega dne zelo pogumna. Stopila je do mlajše kandidatke in jo še naprej provocirala, naj jo vendar udari. "Ne dotikaj se me! Ne dotikaj se me!“ ji je na provokacijo odvrnila Aneta, ki bi morala šov zapustiti, če bi se fizično lotila tekmice.

Sabina, ki je bila prej na Zdenkini strani, je sedaj prestopila v Anetin tabor. "Zdenka je največja igralka. Laže na veliko,“ je povedala.

Na koncu pa sta se udarila še Alex in Nik in se pri drvah obmetavala z žaljivkami.

V areni se bosta pomerili Anna in Zdenka.

Komentarjev 7
  • Avatar Marivelsa
    Marivelsa 00:38 23.november 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • mari87 17:01 22.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam šef. obiščite tukaj=====>>>> www.WebJob33.Com

  • Majazmaja 16:54 22.november 2018.

    Tega ne gledam, nas pa posiljujejo v medijih in kdaj kaj preberem in pokomentiram ... Sami prepiri, sovražni govor, nasilje ... In ti ljudje imajo celo partnerje, otroke? Če se niti v javnosti ne morejo zadržati, kakšni so šele doma, ...prikaži več ko ni kamer? Kje je socialna služba? Nista sovražni govor in psihično nasilje prepovedana? Kako to, da ni sankcionirano? Potem pa še ... Kdo to sploh gleda? Kdo zdrži, da gleda? Kakšen je intelekt ljudi, da lahko to gledajo in prenašajo prepire?